ABDC

Äntligen Fredag idag, vi hade såklart musik i skolan idag och vi skulle sjunga wonderwall och de gick ju "superbra" hade ont i halsen så man fick inte fram några ord, så jag satt och mima. Haha men vad ska man göra? Sen efter skolan åkte jag och Moa till Vällingby hittade sjukt snygga grejer på Cubus, men köpte inget för jag fyller år snart och då ska jag önska mig de istället. Sen hittade man ett par snygga armband från Gina också.
 
Kollar på ABDC favoritprogramet på datorn, men de är paus just nu så väntar på att de ska börja igen, ses imorgon.
Tumblr_m5pxzfvuws1r1r953o1_500_large

Everything Happens For Areason

Idag fick vi reda på elevensval fick slöjd jag kan säga att de finns än inte så glad Julia här nu haha. Om man nu säger så? Vissa är ju dukitiga på att trä en symaskin osv..Men inte jag fast jag tog ju de som andrahandsval eftersom de inte fanns något och Engelska på tredje. Tog hemkunskap på första men de var fullt.
Aja de får gå ändå..
 
Dagen har varit chill sitter brevid Emelie och Tilda på Tyskan haha ganska mycket snack men de är ju Tyska Power asså.
Tumblr_m9kn57a1vl1rolszyo1_500_large
De här passar ju ganska bra till slöjden men nu undrar jag varför?!

29e agusti 2012

Idag började vi 9:50 gick till Filippa lite tidigare vi snackade om lite grejer som vi inte kunde sluta snacka om. Sen gick vi till skolan med Moa och Ebba. Dagen var chillerill, vi slutade 13:30 också nästa vecka komer vi typ sluta 14.30 och dem andra 13:30. Så de är so bad!
 
Sen gick man ju hem med Moa och Filippa vi snackade om 1D och lite om Justin Bieber..Han är med Skavlan eller vad de hette på svt. Satt och kollade på de sen haha var bara tvungen. Är inte de största fanet men har sjunger sjukt bra! Sen klockan 16:30 gick jag och Moa till Åkis och pantade burkar...
 
Ska räkna matte nu så vi ses imorgon ska sattsa hårt på skolan nu vill inte få ett F hehe..
 

28e agusti 2012

Har precis räknat klart lite matte, vill liksom ligga i fas, ligger typ alltid efter men är klar med denna veckas matte iallafall. De var inte så svårt. Vi han typ bara och räkna i tio minuter, eftersom vi hade matte i 30 minuter i 6an hade vi längre lektioner de är ju konstigare eftersom de borde vara tvärtom. Att få längre lektioner.
 
Sitter och lyssnar på As Long You Love Me med Justin Bieber den är sjukt bra. Hittade lite bilder från We heart It som är så sant!

Haha på sätt och vis iallafall
 

Skolan är avklarad

Klarade av dagen även med ont i halsengrejs. Nu hr jag fått veta att på slöjden kommer vi inte sy, haha jippie!! Suger på de vi kommer typ skriva en uppsatts de är så mycket bättre än att hålla på och sy och skit. Fast vissa är ju duktiga och tycker de är kul. Men sån är dock inte jag..
 
Sökte lite på Macbook Pro lite oviktigt men jäkla skillnad i Usa asså, i Usa kostar en 16.000 mycket pengar och här kostar den 26.000 asså den nyaste om man kollar så. Skit mycket pengar fast man kan ju se på tv på den snyggaste modellen osv..
 

Regnväder

Idag har de spöregnat exakt hela dagen! Lite uppehåll ibland men minnst 10 regnskurar och blixtrat typ 1000 gånger. Trots de fungerade tvn och datorn samtidigt inget hackade eller stängde av sig så de var ju bra. Hoppas på bättre väder imorgon dels för vi har uteidrott första lektionen.
 
Jag som har ont i halsen, de är ju inge bra att bli sjuk första riktiga skoldagen, men ska ändå vara med.
Den här glassen är asgod Mcflurry Daim 20 kr på Mcdonalds.

Vällingby

Idag hade vi inspark i skolan. Med lite utmaningar eller vad man ska kalla de de gick väl bra, fast jag tror inte att min mentorsgrupp vann om jag ska vara ärlig. Men vi försökte iallafall och gjorde så gått vi kunde men man ve aldrig. Sen slutade alla typ klockan 1 eller nått.
 
Sen så stack alla hem så lite senare stack jag, Moa och Josse till vällingby. Hittade sjukt snygga grejer på Cubus, men kan ju inte köpa nåt än.. Längtar tills jag får shoppa igen har typ ett shoppingförbut och de är typ hämskt haha nej överlver faktiskt. Kan nog klara mig med de kläder jag har tills Oktober.
Två personer i samma foto, haha men Moa fotar och så speglar de sig som ni ser? Glajjorna finns att köpa på Lindex för hur mycket vet jag inte.. De var coolt med dem olika färgerna i glaset:)

23e agusti 2012

Andra dagen i 7an. Vi började klockan 9.00, vi fixade lite grejer på skoldatorn och lite annat, typ klasserna och aa de. Vår senaste dag är 14:35 de är inte så sent i 6an slutade vi 16:25 typ en dag. De var nått sånt. Vår tidigaste dag är 14:10 så de är bra, bästa chemat. Förutom idrott på morgonen första lektionen. Men de är ändå ganska ok.
 
Sen när dagen var slut gick jag hem med Moa och Filippa, såklart skulle de börja regna. Kunde inte vädret vara 30 grader och sol istället för regnväder och moln.

22a agusti 2012

Första dagen i skolan, var bra! Vi var bara där i en timme så de var chillerrill. Klasserna fick vi veta och dem är väl bra. Vi fick skåp också, nya dårå. Hade underskåp förut och nu fick jag överskåp. Sen efter klockan 11 gick jag, Lisa och Moa hem till Sofia. Vi kollade på William Spetz. Han är skitkul, bättre än Bettan ofcourse.
 
Imorgon börjar vi klockan 9, Slutar typ 2 jag har ingenaning.
 
Liten Random bild på mig(är på en brygga)

Skolan imorgon..

Typ i nån timme? Börjar 10 och de slutar typ halv 12 eller nått. Ni kommer säkert tycka att jag är galen, men jag tycker vi har haft ett för långt lov. Men ändå inte. Sommarlov är azum, men vissa dagar har varit skittråkiga! Men sommarlov är ett måste så de är ju bra att de finns, om de inte fanns, så ja vet faktiskt inte vad som skulle hända då.
 
Har kollat lite på Tradera på framsidan såg jag att en märkesjacka för typ 410 från början och nu runt 800 spänn. Den kostar egentligen 2800, men då är ju dem så osmarta, man ska ju buda allra sista typ dem sista 5 minutrerna för då får man ju plagget;)

17e agusri 2012

Kom typ hem för 30 minuter sen eller nått, var med Sofia, Moa, Emma och Josse. Men Sofia och Moa gick hem tidigare från Allmänan så de blev bara vi 3 kvar. Vi lyssnade på musik, snackade. Sen blev de svart, och de var bara vi kvar alla andra hade gått.  Se  trampade Josse på en mördarsnigel. Hon hade inga skor. HAHA de var superkul. Fast tråkigt för Josses fot..
 
Den här bilden är en person som har fotat som älskar dem och då menar jag älskar! Du vet vem du är;)

.ABDC

Rubriken står för Americas Best Dance Qrew(stavning) De är superbra. De är dansare från hela Usa som kommer och dansar de är typ som idol fast med dansare och mycket bättre. De går på Mtv så jag ska kolla på de för har typ missat alla avsnitt.
 
Tycker så synd om en tjej som har förlorat sin mamma i canser och hon dasnar för henne. Hejar på dem dem är superbra också.
De här är en annan grupp som är grymma!

14e agusti 2012

Supervarmt väder idag! Har solat mycket idag. Om de blir sol imorgon så ska jag tillbringa dagen i solen. Vill inte komma tillbaka som spöketlaban. Mitt bruna från Turkiet har typ försvunnit. Inte allt men mycket. Man ska nog smörja in sig efteråt när man kommit hem så att man inte tappar färgen.
 
Imorgon är de bara 7 dagar till skolan. Nån som vet vilken tid vi börjar?
 
Fotot är taget av Moa med min mobil(samsung galaxy s2)

Ren dator

Har äntligen gjort rent den. Den var inte derekt så fin. Men har lyckats hålla den från repor, sprickor och smälltande dator. På min förra råkade jag glömma bort att släcka min skrivbordslampa, den smälte och inte blev så fin.
Så här ser den ut efter min tvätt jag gör varje månad på den. Den måste också duscha. Alla blir smutsiga, någon som har ett bra tips om rengöringsmedel, vid musplattan som ni ser är lite smutsig..
 
Fast mycket större i värkligheten..

12e agusti 2012

Har fått reda på att en Avatar 2 och 3 kommer 2014 eller 2015 något sånt. Lite sent men bättre än ingenting. Ni vet dem där blåa gubbarna. Undra vad de kommer handla om då?:)
 
Idag så har jag bara tagit de lungt, är fortfarande trött från Fredagen. Längtar på sätt och vis till skolan men ändå inte. Sorry för dålig uppdatering.

Sleep over

Igår så uppdaterade jag inte så mycket men jag var med Moa, Vi kollade på 3 filmer. The Hills Run Red, Primal och Scream. The Hills Run Red är heltklart bäst. Primal var inte så bra och inte Scream häller. Dem är så tråkiga tycker jag dårå.
 
Vi la oss runt 1, för filmerna var slut och vi var trötta. Fast Moa sommnade typ runt 2. Men jag är trött om jag vaknar klockan 7-.-
 
Jag minns i 4an då jag och Josse satt uppe på 4a på natten och kollade på skräckfilmer blandannat Idel Hands. Nått sånt hette den. De var en hand som var sajko. Han kunde inte styra den så han skärde av den. Man vet säkert hur den slutade?
 
 

Regnbågstext

Här är mina 2 regnbågs texter. Man kan välja bland många andra färger och texter också. Om någon vill veta hur man gör är det bara att fråga. De var faktiskt inte så svårt. Bara man har rätt hjälp så fungerar de. Som en video eller typ en beskrivning. Man kan göra bakgrunden i regnbågsfärg också, men jag ville bara ha i texten och skuggan på den rosa. Men de är en smaksak, man kan också ta olika regnbågsfärger på samma text.

9e agusti 2012

Har gjort en ny header eller 2 stycken faktiskt. En till mig och en till min syrra. Hade egentligen inte tid med hennes design så jag fick 20 spänn för att göra en. De fungerar de också. Blev nöjd med min och hennes faktiskt. De är inte så svårt som man kan tro. Ska bli bättre på att göra regnbågsboxtäver också. De är rätt coolt.
 
Bästa kombinationen är att skapa en bloggdesign och när man äter jordgubbar. Då tänker jag som bäst med headers. Min är inte riktigt klar med ändringen av färger och rssikon osv.. Uppdatera om du inte ser den(f5)

8e agusti 2012

Hittade koden till sims superbra. Men nu orkar jag inte spela. Men man vet aldrig? Brukar bara spela när de är regnväder. Åt Ben and Jerry för första igången, säger bara mobba mig inte för de. Dlade med syrran och mamma. Typ med kladdkaka i, asgott. Synd bara att dem är så dyra. Men de är värt pengarna helt klart.
 
Hittade ett redigeringsprogram som var aslätt och gratis. Bästa orden billigt och lätt. Har fått ett nytt skrivbord också. De andra var lite trasigt. Ska fortsätta redigera bilder nu. Ses imorgon humans.
 
(Bild från den hämska dagen som jag och Moa var med om, haha bästa höjdpungten?<3)

Varför sims 3?

Haha proffsigt. Tänkte spela lite sims 3 för jag har tråkigt. Sen när jag ska installera de på min dator så hittar man inte den där koden man ska skriva in. Antar att jag får köpa ett nytt för tredje gången hehe. Har inte spelat de på 100 år, men ändå.
 
Därför ska man aldrig låta sin syster förvara sims3 spelen, dem försvinner alltid eller nåt annat. Måste hitta koden-.-
tycker ändå att de suger att man behöver koden, de hade jag nog inte tyckt om jag hade vetat vart de låg?
 
Men man kan köpa de igen på El-giganten för 239 kr. Haha kanske man ska göra? Jag som har Sims 3 världen. Att dem åker utomlands så kan man inte spela!

Normala vi var igår asså?!

Igår så kikade jag med Emma haha, vi chattade om skräckfilmer. Hostel dårå. Att vi tyckte de var kul när dem blev toterade. Men de är inte derekt läskigt bara kul. Men alla har ju olika humor om man säger så..
 
Vilka filmer tycker du om? och vad som är humor för dig?
 
 

Ont i fötterna.

Haha igår så hände de lite grejer. Iallafall vi fick gå hem från Vällingby, haha hur lyckas vi med de? Jo iallafall fick 8 skavsår på fötterna:( Livet gör ont ibland, haha tänker aldrig mer gå hem därifrån de var aslångt. Men vi klarade de:D Sen mötte vi Emma vid coop, vi skulle köpa lite glass på vägen.
 
Sen så har jag hört att Primal och The Hills Run Red är läskiga skräckfilmer. Fast egentligen blir jag inte rädd för några skräckfilmer. Men bara såntdär riktigt som har hänt. Fast de finns ju inget sånt i Sverige tex hajar och krokodiler och sånt. Så de är bara bra film.
 
Sen har klasslistorna kommit. Men jag kan inte gå in och kolla vilken klass och med vilka jag hammnade med. Någon som vet?:D

6e agusti 2012

Igår sommnade man typ runt 3. De är skitsvårt att somna. Fast vissa dagar brukar iallafall jag få så att man inte är trött och så sommnar man nästa dag. Försökte iallafall sova sen klockan 10 tror jag. Men sen orkade jag inte sova efter typ 10 minuter. De slutade med att jag kikade med Moa sen dog mobilen och datorn. Båda fick slut på batteriet så då blev de bara jag och nintendot.
 
Nu försöker jag iallafall att försöka få Moa att svara på kik. Chansar på att hon sover men ändå. Moa om du läser de här svara på kik tack:)
 
 

5e agusti 2012

Nu är mitt rum helt tomt, bara min säng, lampa och min garderob. Tvn är också borta så jag får underhålla mig med min dator och nintendot eller kolla på tv i källaren. De fungerar de också. De kommer en målargubbe hit imorgon.
 
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, har fått plockat ut grejer från rummet. Ska också fota någondag har inga bilder kvar, som jag inte har lagt ut typ!.
 
Bild från Grönan i skrattkamaren eller vad det hette?

4e agusti 2012

Nu har My super Psycho Sweet 16 precis slutat. Men man kan se de på MT`Vs hemsida också. Avsnitten är 1 timme och 30 minuter långa. Har ingenaning om hur många avsnitt de finns som jag vet nu finns de tre stycken.
 
Ska borsta tänderna nu och läsa nått kapitel ur min bok, för när skolan börjar är de kört kan man säga..

20:46

Idag var jag med Moa, vi gick hem till mig så hon fick läsa den nya Julia tidningen(1D Harry på framsidan) Själv är jag inget stort fan av dem. Sen så gick vi hem till henne och hållde på med Ipaden, sen åkte vi till Vällingby. Jag köpte inget! Typ första gången. Men jag ska spara pengar till en grej, avslöjar de lite senare, eller vill ni gissa?
 
Sen åkte vi hem. Sen så tipsade hon mig om My Super Psych0 Sweet 16  på MTV. Hoppas se är bra.

3e agusti 2012

Godmorgon, kollarpå björnbröder på Disney Channel de är superbra! Haha okej, Väntar på att något annat ska börja men nejdå. Ska vara med en kompis idag om hon nu vaknar så jag kan ringa, man kan ju inte ringa och väcka folk även fast jag har gjort det 1000 gånger. Men hur kan man sova länge? Visst sömn är bra, men de är tråkigt.
 
Vi ses senare ;)
Haha björnbröderna i bakgrunden..

Movie

Hittade äntligen Usbsladden, den låg i en kartong, fotade den äckliga paddan i poolen såklart. Haha usch. Min syster badade just då hon har en baddräkt som är sjuktlikt grodans skinn. Haha paddan kanske blev lite sur?
 
Nu ska jag kolla på Sorority Wars huvudrollen är Lucy Hale. Sen så ses vi imorgon;)

15:45

Okej nu är jag här igen, För någon timme sen såg jag att de låg en groda i poolen och badade. Haha gratis simmning för paddorna? Inte riktigt. Men den fick gå den fick 1-2 minuter sen så tog vi poolhåven och la den på några stenar längre bort. Den kanske kommer tillbaka för mera vatten? Lite besök är alltid kul.
 
Nu kollar jag på Gossip Girl och tar det lungt.

2a agusti 2012

Haha 2a agusti blir det lite humor.

Mobilgrejs..

Idag så har jag kollat på mobilskal. Inte till min mobil men till iPhone, har hittat grymt snygga. Synd bara att jag inte har någon. Men det gör inte mig nåt, är vilketsom nöjd med min samsung galaxy s2. Och om 7 dagar har jag haft den exakt i ett år. Lite oviktigt men ändå. Tycker skalet var snyggt men det skulle vara snyggare med vitt och guldkant eller ljusrosa och silverkant!:)