Blogpaus

För jag åker ju bort imorgon till New York, så det blir en paus men sen när jag kommer hem den 2 november blir det nog ganska många blogginlägg, för dem snenaste dagarna har ju det gått neråt hehe...
Men det kanske är usa som behövs som isperation, vem vet? Men jag hoppas att alla människor mår bra och kommer få en asgrym halloween.
Det här är så sant

Pretty Litle Liars säsong 13 avsnitt 13

Nu har jag sätt avsnittet, så jäkla grymt! Jag vet vem som dog, det var ju någon som skulle dö men sorry säger inte vem. För vissa kanske inte vill att jag avslöjar det så...Men det avsnittet var sjut bra bästa asså. Det hade ju premier i usa igår så hittade det på google, sökte sönder men tillslut så hittade jag det.
 
Längtar redan till avsnitt 14, så jäkla bra slut också(not) man vill ju veta hahha. Men se det om du inte har börjat sätt de än börja från sösong.
 389505_457953060915297_1741226289_n_large
Från halloweenavsnittet..

She`s the man

Den filmen är helt grym, det är nog en tjejfilm..Och det är ju ovanligt at jag skrattar åt sånt skrattar ju offtast bara åt skräckfilmer. Men det här var skitkul, vissa delar. Men det handlar om en tjej som heter Viola och att henes tvillingbror Sebastian åker bort till London i 2 veckor. Då så klär hon ut sig till honom, för att få spela fotboll.
 
Produceras: 2006
Filmtyp: Komedi och Romans?
Betyg 10/10
 
 

22a oktober 2012

Första lektionen hade vi idrott, en vikarie som hade värsta jobbiga grejen, man skulle hoppa över bockar och hålla varandra i handen ville vara sist för då behöver man göra 2 gångar jag va 4-.-. behövde göra typ 20 gånger.
Sen så hade vi basket det var ganska kul.
 
Sen så hade vi Soredovissning vi redovisade bara för killarna och 2 tjejer dem andra tog spruta mot någonting. Så det var bra, sen så tog vi också sprutan. Men behövde redovisa eftersom jag inte är här när dem andra redovisar.
 
Matilda var sjuk när vi redovisade och jag hade inte hennes papper, så jag chansade lite för annars så skulle den bli ganska kort. Men det gick faktiskt bra. Ska plugga vidare på matte och göra lite svenska.
 
Bästa låten, ser aldrig på Glee, men min syrra visade denna låt. Så jäkla bra man fasnar derekt på låten.

Fredag!

Det här va nog den sämsta webbkamera bilden jag tagit i mitt liv hahaha!! Men kolla vad långt hår mitt har blivit hade tills axlarna i Februari! Hihi me like, asså längden jag har nu.
 
Har haft musikprov idag, det gick inte bäst men ganska bra hoppas på ett E iallafall. För jag bryr mig inte vilket jag får eller asså bara det blir godkännt. Jag börjar ju inte gråta om jag fick E skulle nog istället hoppa runt och skrika istället. Sen så typ det ska kolla på PLL nu det är ju fredag då kan man ju kolla på hur många avsnitt man vill.

Wrong Turn 5

Det är den bästa skräckfilmen som någonsin har gjorts! Den som kom på Wrong Turn är ett geni. Det handlar om att ett par ungdommar tar fel väg den heter ju wron turn så man fattar nog. Egentligen kan jag inte förklara vad den handlar om men den är grym! Den har allt, läskigt, lite random.. Se trailern om du vågar..
 
Jag varnar se inte trailern om du är rädd/ogillar sånna filmer, men jag har varnat iallafall:)
 
 
Produceras: 2012
Filmtyp: Skräck
Betyg: 10/10
 

GIF

Nu har jag gjort en gif, som ni ser, asså det blev dålig kvalite på denna sida som jag gjorde på, bilderna är ju egentligen inte så där dåliga. Men såhär ser orginalen ut som jag använde:
    (tryck på bilderna om du vill se hela) Fast asså den sista bilden blev semst eftersom kameran ställde in sig på bakgrunden.. 
 

17e oktober 2012

Det är bara 13 dagar kvar till min riktiga födelsedag och bara 8 dagar till usa. Haha känner mig lite glad här va + nu fungerar mitt internet på mobilen, sätt aldrig på datarooming never! Det är nog det osmartaste man kan göra haha woopsie. Mitt internet slutade fungera ca 1 månad och en vecka enligt instagram, det var säkert 2 månader, kollade senast jag la upp en bild förutom idag dårå..
 
Ska plugga´musik nu det kan ju vara ganska bra med tanke på att jag har musikprov på fredag.

Vampire Diaries säsong 4

Nu har jag äntligen sätt det avsnittet, det var en tjej som la ut avsnittet på sin blogg fast utan svensk text eftersom det inte har haft premier än, men fasen vad bra!! Fattade typ noll från början för har inte sätt hela säsong 3 än sutade typ kolla vid säsong 2 för orkade inte kolla hehe.. Får nog börja kolla igen.
 
Haha fasen, kan man äns säga så? Vi kan alltid låtsas..Stör mig på Klaus en ond jäkel som ska förstöra allt, ursäkta jäkel men det finns faktiskt värre ord.
 
 Sämsta bilden jag någonsin tagit med mobilen men, men..

Hallontime

Frysta hallon är så jäkla gott!, Haha random iblägg, men testa, fast det kan ila i tänderna men det bror väl på vad man är känslig för ilningar eller inte. Speciellt på yogurt och eftersom hallonen är frystare så smälter dem typ. Svårt att förklara men jag upprepar prova att äta frysta:D

More picture


Headern är klar

Headern var klar igår men då testade jag lite med olika headers vilket som var bäst, men nu har jag bestämt mig, det blev en ganska lätt men det är en tillfällig tills efter Usa för då kommer det säkert komma lite bilder. Var bara trött på den andra, Updatera sidan om du inte har sätt den(f5)
 

...

Först ett Hej dårå:D Än så länge så har jag hunnit kolla på 2 avsnitt PLL(Pretty Little Liars) städat mitt rum(det tog typ 2 timmar) med lite pauser i mellan då.. det var inte vackert innan asså, haha. Har pluggat engelska så jag kan alla glosor tills på onsdag. Typ det måste kolla på Tyskan också och musikpappret om jag hittar det förstås. Och typ lite annat skolgrejs..
 
Har fasnat på Taylor Swift nya låt, den här var faktiskt bra och jag brukar inte tycka hon gör så bra låtar men den här var faktiskt bra.
 

Bloggen under updatering

^^
Asså ny header osv.. om ni undrar varför den ser lite random ut jut snu..

Pics

Den här bilden blev lite fel, lite suddig + att kameran ställde in sig på bakgrunden, men man ser iallafall löven..
Resten av bilderna kommer..

12e oktober 2012

Friday is the best day of the week! Efter skolan så gick ja och Moa och fotade. Det var typ sjukt länge sedan så det var väl dags igen. Dem blev ganska bra elelr dem jag tog blev lite failade men inte mitt fel att kameran ställde inte sig själv fett creepy, men nu är det 13 dagar kvar, och jag måste plugga sönder i helgen, svenska, musik, Tyska, Engelska och lite annat skit. Men typ det..
(Visar resten av bilderna imorgon)

11e oktober 2012

Efter skolan så gick jag och Filippa hem till mig, vi skulle fixa det sista på No:n, så nu är det klart. Ska självklart plugga mer så jag kan det utantill men det här är bara en liten paus. Ska kolla lite på tyskan tills imorgon ocskå glömde helt och hållet bort det!
 
Är så närvös för redovisningen imorgon i No:n alltså, men jag hoppas det går bra. Vill inte ha ett F även att jag tycker No typ är det svåraste ämnet efter matte..
Men annars så hände inget i skolan, idrott innebandy det var faktiskt ganska kul..

Hjärtattack?

Haha det var så kul idag i skolan på sätt och vis. Det stod att jag hade fått 60 minuters frånvaro vilket inebär 1 timmes kvarsittning på fredag, men det som störde mig va att jag var där exakta minuter hela lektionen och allt. Så då sa jag det till min lärare som jag hade haft(vi gick och leta efter henne) då kommer Cattis ut från en dörr och vi skulle precis så ut genom dörren så kommer hon så skriker alla vi tre Cattis. Jag, Filippa och Lisa sa det samtidigt också haha typical oss?:) Sen så började alla garva så haha typical oss..Så vi tre gav en lärare nästan en hjärtattack..
 
Sen på Non då då hade vi vikarie då så skulle jag hämta limm då sa vikarien fångar du(han kasta limmet) jag sa nej kasta inte lite halft sådär, för jag fångar aldrig(sa aldrig ´det där med fångar hökt), så ser jag att alla i klassen kollar på limmet och på mig, och jag fångar limmet. Haha pinsamt om jag hade failat. Så tur att det inte hände. Jag fångade haha proffsigt.. Jag stod likom i andra halvan i klassummet och vikarien i den andra halvan. Typ det..
 
Ska plugga sönder på Musikprovet nu och No:n förstås och kanske lite So tills imorgon också..
375843_424335597629793_629761939_n_large

Iphone5

Den är så snygg, och videon jag la upp så ser den ut så jag hade rätt andra gången, för fösta videon var fake. På internet kostar den 9500. Det är skitmycket pengar för en mobil. I usa kostar den 3500 för mobilen fast det bror på vilken operatör eller vad det heter man har. Hoppas det fungerar om man köper en iphone där utan abodemang(stavning) och sen så sätter man i sitt simkort och skit i den. Undra om det funkar, någon som vet?

8e oktober 2012

Det var skola, det vanliga idrott, so, svenska.. måndagar är alltid bäst förutom att det är måndag. Vi har ingen Matte eller No vilket jag tycker är dem svåraste ämnerna.. Och vi slutar 14:10. Kollade på Gossip Girl sen, det här låter skumt men jag pluggade bild, asså vi ska rita grafitti och jag är sämst på det, jag kan verkligen inte, men övning ger lite färdighet. Jag gjorde med pilar först det är fortfarande pilar i min grafitti men lite mera avancerad, tack internet! Kan visa före och efterbilder sen.. med pilar menar jag sånna ↑ fast inte på men jag kan visa bilder det är lättare att förstå då.
 
Nu är det bara 16 dagar kvar omg, räknar neråt nu lite..
Tumblr_mblah9ni2r1rcyigqo1_500_large
Tumblr_m2igcmyjne1qmpdmdo1_500_large
Times-square_20night_large
Tumblr_mawugfvjkz1ravbu6o1_500_large
 
 

Gossip Girl

Satt med systemkameran och fick värsta bra bilden(okej kanske inte) men att Blair sa att Chuck var ond, haha döör. Slå på kanal 5 och kolla, det är paus nu typ hållt på i 25 minuter eller nått. Tror det är den nya säsongen(säsong 6) har iallafall inte sätt detta avsnitt..

Usher & Swedish House Mafia Numb

Jäkla bra låt!

Födelsedagsbilder

Råka faila lite med min spegelbild, som ni ser? Får öva lite med det.. Men nu ser ni en bättre bild på mina glasögon iallafall..

Min data är tillbaka

Det betyder att jag slipper min syrras gammla skitdata. Lycklig människa här borta:) Det tog typ en vecka för dem att byta hårdisk och ta bort damm från hela skiten, haha mitt fel. Men alla datorer blir väl lite knäppa efter ett tag?
Sen så kom morfar, framor och Gunnar. Vi firade min födelsedag eller tidigare födelsedag eftersom vi är i New York när jag fyller år. Fick 4500 kronor tillsammans, typ dog på pricken jag började typ gråta samma med min syrra:D
 
Haha Josse kom typ 2 timmar sent till våran födelsedag, proffsigt eller hur?
Fastnat på denna låt, eller låt och låt men typ dj..
 

Nya glasögon

Nu har jag äntligen fått dem, mina andra gick ju sönder från Turkiet, råkade bränna glaset eller vad man kallar det. Det ble fläckar på glaset, solen var för stark det var ju 45 grader som mest, woopsie liksom. Ska vara mycket försiktigare med dem här:
 

Datan måste spärras in..?

Haha, okej kanske ett lås, nej men skolan måste gå först. För den är viktig för det är vad jag ska göra i framtiden. För jag brukar inte riktigt ta läxor först, typ klockan 5 börjar jag med dem, och det fungerar inte riktigt för mig, eller jo men det brorpå vad det är.. Nu har jag bestämt att jag ska plugga som f*n till julen och framöver. För att försöka att minst få ett E i alla ämnen det är godkännt.
Alla har ju olika sätt att plugga och få in det i skallen mitt tips är säg tex glosorna 10 gånger för dig själv och sen skriv dem på ett papper typ 10 gånger.
 
För det verkar inte så kul med ett F, så nu ska jag sattsa och sen när jag är klar med viktiga skolan då blir det datatime.
Tumblr_mbap2szoph1rqjzdpo1_500_large
Haha, fast det här är nog att överdriva?!

3e oktober 2012

Dagen med tre ord: jobbig, läxor och regn. Hhar pluggat matte tills imorgon och Tyska. Typ det, nu är det liksom bye bye summer and welcome hösten. Haha men minns inte vad det heter..
Jag tänkte bjuda på lite bilder men det går ju inte att ladda in bilder på denna gammla data. Men kan visa dem om en vecka för då får jag tillbaka min data, och slipper den trögaste datan in the world.
 
Har fasnat på denna låt asså melodin asså det i början, det är nog lite svårt att fasna på det dem sjunger något med money iallafall. Någon låt som typ låg topp 200 någonstans..

1a oktober 2012

Jag fyller år om 30 dagar, ganska långt kvar men jag älskar födelsedagar speciellt min egen, men vem tycker inte om sin egen födeslsedag? Har dans idag också, råkade glömma bort dansen förra veckan..woopsi. Men det gjorde nog inte så mycket förutom att man lärde sig nya dansteg. Men det tar man väl igen sen?
 
Vi hade oregentering idag, inte det roligaste och imorgon har vi det en hel dag också. Men om man inte är med så får man F i idrott, vill iallafall ha ett E i Idrott, det är godkännt.