Vi ses om 2 veckor igen!

Imorgon klockan 7 åker vi till Turkiet eller då går planet, runt 12 kommer vi ligga vid poolen och bada och sola;) Längtar sjukt mycket! Vi måste typ gå upp klockan 3 för taxin kommer vid 4 tiden..
Kommer inte kunna blogga men tar med mig mobilen och fotar och sånt. Kommer hem den 7e eller 8e juli.
 
Kommer inte hinna blogga imorgon så det blir ett hejdå till er nu!

Dance Flick

Det är svårt att säga vad den handlar om! Det är en komedi och dans film Mest komedi typ inget dans i den men det är skitrolig! En ny tjej som heter Megan och börjar på en ny skola där hon träffar en tjej som heter Charity som har sitt barn inlåst i ett skåp. Den är sjukt rolig man skrattar hela tiden! (Filmen är svår att förklara)
 
Produceras: 2009
Filmtyp: Komedi och Action
Betyg: 5,6

Pastellnaglar

1. Mintgrönt nagellack
2. Genomskinligt lack som gör så att det håller längre
 
 

20e juni 2012

Har fixat smilies till bloggen, och på Fredag så måste vi typ gå upp 1.30 taxin kommer klockan 4 och planet går 7 på morgonen!:O Hoppas att de regnar här i Sverige får då blir det extra kul att vara utomlands;) Skoja bara...
 
Har badat såklart det var fint väder sen har man solat. Fast vid klockan 7:00-15:00 kollade man typ bara på tv, fixade annat sen gick man ut och solade och bada. Det har redan gått en vecka på sommarlovet! Det känns inte som det det går så fort.
Vad ska du fira midsommar någonstans?

Jordgubbar och film bästa sättet att chilla

Håller ni inte med? Kollar på en jätte bra tvserie på datorn och äter Belgiska jordgubbar. Tar en lite paus för att uppdatera bloggen lite osv. Har inte varit så aktiv fast 1-2 inlägg är ok det är sommarlov och när det är fint ska man ta chansen att sola och bada.
 
Nu ska jag fortsätta njuta av jordgubbarna och tvserien så vi hörs senare!
Bild från någon dag sen..

Raising Helen

Det är en bra film som handlar om Helen och 3 barn. Dem 3 barnen heter Audrey, Sarah och Henrey. Deras mamma dör i någon olycka och då så blir dem överlämmnade till sin moster Helen. Ibörjan var det svårt för Helen att ta hand om dem eftersom hon aldrig hade varit mamma förut. Till sist går det bra men hon förlorade jobbet och fick börja på ett annat jobb. Löser allt sig till sist? Om du vill veta det kolla på denna film.

Produceras: 2004
Filmtyp: Komedi, Drama och Romantik
Betyg: 5,7

Nya blogg.se

Okej, man fattar inte så mycket just nu av detta, tycker det är lättare att hitta iallafall!. Man kan svara på kommentarer typ tagga välja om man kan kommentera eller inte kommentera. Man fattar fast jag som skulle göra en ny design tror det är samma som förut har inte kollat på det ännu. Bilderna laddas upp mycket fortare också!


Skolavslutningsmorgonen..

Ikea

Idag har jag varit i Ikea med pappa vi kollade på garderobsinredning supersnygga saker! Så det är typ fixat och klart fast det köper vi när garderoben har kommit. Sen köpte pappa en ny taklampa till mig, superfin. Sen så kollade vi på systemkamera. Vill värkligen ha en. Den kostade 6 990 eller om det va 5 990? är det mycket för en systemkamera?

Har ingenaning hur mycket sånna kostar egentligen hehe.. Fast det blir ingen nu. Får önska mig en systemkamera i födelsedagspresent.


Dagens tips/Platå converse



Jag tycker att det är ganska coolt men inte så snyggt... Om man är kort så kan man köpa sånna för man blir mycket längre. Man kan köpa dem vilken längd somhälst. Tycker det är coolt med sånna converse!

Funderar om jag kanske ska köpa eftersom några tycker jag är liten. Man kan faktiskt inte hjälpa det. Jag tycker inte jag är så kort ändå är hela 1.55 cm. Fast ändå är jag nöjd med min längd.

 

Scream 5

Har ingenaning när den kommer men den kommer typ nästa år eller nått sånt. Men det var ju vissa som dog och
dem är med, det låter lite galet men dem måste ha återupplivats på något skumt sätt som man aldrig fick se!

Tipsar alla Scream fast man ska nog se i årdning, fast det är bara Sydney som blir äldre.. För den som inte gillar skräckfilmer är Scream ganska bra den är typ inte läskig..

Hamburgare..

Rubriken är middagen vi åt, idag så var min dag lite halv typ halva dagen bläddrade man i tidningar och ränsade kläder, städade sen efter kockan 3 typ så åkte familjen till Vällingby och fikade, shoppade och lite sånt. Köpte inget för man vill spara dem få pengarna man har till Turkiet. Har bara 251 spänn kanske inte så mycket men det finns inget snyggt att shoppa i Sverige då kan man lika gärna växla till Turkista pengar!


Tidningsdag

Håller på att bläddra i mina Julia och Glittertidningar har 50 stycken. Kanske inte är så många men man har glömt bort texten som som stog inuti! Nu så lyssnar jag på musik och njuter av att det har slutat regna:)

Strax ska jag städa, man orka liksom inte man har varit så seg på morgonen och på dagen klockan är 15:00!

17e juni 2012

Det spöregnar som du säkert märkt? Kollar på tv, sen så ska man ta det lungt och ränsa ut min garderob innan semestern, kommer shoppa lite antar jag..


(Teckte kortets text..) Fick dessa snygga örhängen!


Bloggmail

Nu har jag fixat en bloggmail som man kan maila om man vill ha hjälp med något, header osv.. Det skulle vara kul att få någon fråga eller hjälp med något
[email protected]

Jag har ingen header nu, för jag har inga bra bilder just nu..

Haha sitter och kollar på det "roliga" programet Bumbibjörnarna! Det finns inget att se på och har ingen bra film just nu häller. Jag och Josse har badat i poolen vi ska typ bada vid 12! Fast då måste vi vara tysta det är coolt när poolen lyser blått överallt fast det är fett läskigt när dammsugaren i poolen är där nere. Det är typ en minirobot som suger upp smuts, löv m.m..

Hemma

Vi hade superkul 1. Vi gick vilse typ 2. Sen i bilen skulle Moas pappa gå och handla lite då gick billarmet på och alla stirrade på oss! Fast det va pinsamt men lite kul ändå.

Mamma är typ på fest med några kompisar så det är bara jag, syrran och pappa hemma och marsvinet dårå. Ska kolla på film lite senare men nu så ska jag kolla på Big Time Rusch.

Svar till Emma: Hollister saken är ett presentkort.


Kistagalleria

Nu sitter vi här ute på en sten! Vi shoppade inget men en cola blev de. Haha vi gick fel i parkeringshuset och fick typ gå 30 minuter runt hela skiten! Nu väntar vi bara på Moas pappa.

Collage

Igår satt jag och gjorde ett collage via paint en liten önskelista även fast jag fyller år i Oktober.
Man får önska sig vad man vill även om man inte kommer få allt.


Tråkigt

Idag så har jag städat lite på mitt rum men orkade inte städa klart, har sett en film det var inte i rymden finns inga känslor den hade jag bara lust att tipsa om. Sen har man badat i poolen en stund, solat och typ gjort de?

Vill äligt talat ha skola men ändå inte! Det finns ju inget att göra, imorgon ska det typ bli skitväder då isåfall om jag inte ringer en kompis eller hittar på något ska jag ha filmdag med typ 1000 filmer måste bara leta fram några bra då..


I rymden finns inga känslor

Det handlar om en kille som heter Simon och han har en sjukdom som heter Asper(stavning) han gillar inte att någon rör honom och han tror att han är i en rymdraket och att han flyger till månen osv..

Sen en dag så ville han inte komma ut, hans pappa lockade honom med 2500 kronor, men han ville fortfarande inte komma ut, då fick hans storebror komma och snacka rymdspråk med honom som dem gör i rymdraketer. Han heter Sam. Sen fick han bo hos Sam och Frida, Frida är Sams flickvän.

Men sen så står inte Frida ut med Simon så hon flyttar därifrån och då blir Simons uppdrag att hitta en ny tjej till Sam som står ut med honom själv. Huvudpersonen Simon spelas av Bill Skarsgård.

Produceras: 2010
Filmtyp: Komedi, Drama och Romantik
Betyg: 6,2



Haha intressanta saker vi Kikar om

Kikar med Sofia, Moa och Lisa. Vi chattar om lite roliga saker. Sen imorgon kanske jag och Moa ska till Kista imorgon om jag hittar pengar osv, sen vill jag ju spara dem tills på nästa Fredag(22a Juni) då åker vi till Turkiet!
Bodrum, hoppas det finns mycket shopping där!

Hoppas det blir fint väder och över 30 grader, sen kommer mammas kompis Veronica och Micke dit. Haha på samma hotell och allt. Fast dem är ju snälla fast dem kommer en vecka efter så en vecka tillbringad med dem dårå. Sitter och funderar vad jag ska packa! Mest shorts och tröjor och typ någon strandklänning. Det tar typ 3 timmar och åka dit 3 timmar och 30 min?!




15e juni 2012

Redan Fredag! De känndes som en Måndag alldeles nyss, idag så har jag ingenaning vad jag ska göra men bada i poolen såkalart, det stod typ på någon hemsida att det skulle bli mulet me dont like! Hoppas dem har fel. Kollar på tv finns inget bra på tv fast klockan är bara runt nio så man får vänta och kolla.


På fotot: Sofia, Tilda och Jag Fotograf: Moa Taget med: Systemkamra(Canon)

Väst


En ny supersnygg väst.

Design till bloggen

Har fixat lite på bloggen, ska göra en ny design snart också eller så tar jag den gammla som Filippa gjorde till mig. Om jag nu har kvar den designen. Kollar det lite senare idag!
Jag har ingenaning om vad jag ska göra för design men det blir någon efter Turkiet för då har man lite snygga bilder osv!

Om någon har en ide till en design eller någon kodmall som är bra man kan ändra på och hemsida kommentera då♥



Harry Potter och dödsrelikerna del 1

Harry, Ron och Hermione letar efter horrokruxerna och hemligheten till voldermorts ondska. Dem är på flykt för att hitta alla horrokruxerna för att förstöra dem! Mendans dem är borta så planerar Voldermort ett krig. Harry, Ron och Hermione får det avårare för de onda har order att ta honom till Voldemort levande.

Det är en bra film och de är bra skådespelare och man ser inte att det är falska saker även fast det är det, dem skulle lika gärna kunna finns i jorden?

Produceras:210
Filmtyp: Äventyr, Familj, Fantasy
Betyg: 6,2

Skolavslutningsnaglar


(sorry för dålig bild) Det är en ljusrosa färg med silvrit glitter!

Bästa dagen!

När vi slutade så gick jag och min syrra hem till mig! Sen så bytte vi om osv..
Sen gick vi till Moa och så mötte Sofia upp oss. Vi skulle handla godis, chips, choklade(det är 3 läsk för 18 spänn på Lidel) Så vi gick sen hem till Sofia och kollade på Twillight. Sen kom Lisa då också.

Vi gick hem till mig och badade i poolen sen vid 18:00 gick dem hem, sen gick jag och mamma till Frandis och åt pizza. God som alltid! Så nu sitter man här och kollar på Frenemies.


Skolavslutningsoutfit


(Igga min min)
Kommer ha jeansjacka, klänning och Dr. Martens!

Dagens tips/Hår



1.Har du slingor i håret? Och har märkt att det blir jobbigare att kamma/borsta ut det efteråt? Ta balsam i håret för det är lättare det kanske du redan gör och det är ännu bättre.

2.Kamma håret istället för borsta asså när det är vått för då slits inte håret ut lika fort!

3. Platta eller locka håret inte för ofta för det slits ganska mycket på håret.



Spöregn

Om man kollar i fönstret så ser man regn som faller! Inte bra vill att det ska vara sol och värme som innan. Har badat i poolen men vi tog inga nya bilder..Sen duschade man för jag gillar inte kloret man får på kroppen efter.

Har målat naglarna för imorgon det blev ett par ljusrosa naglar med silvrit glitter. Sen ska jag fundera på om jag ska ha lockit hår eller rakt.





Sista dagen som en 6a!

Svar till Filippa: Tårtan var god!♥

Imorgon så är det skolavslutning och sånt så idag städade vi sen fick min mentorsgrupp och E äta fruktsallad och bullar. Och ha det lite mysigt! Tog lite bilder så visar dem lite senare idag.
Ska måla naglarna tills imorgon och kolla på Gossip Girl och lite sånt. Vi ses sen..


Info

Nu har jag skapat denna kategori tips det är alla tips som man kan komma på, bloggtips, hår, krämer och sånt och hur man kan göra en header osv..

Om du har någon idè vad jag kan tipsa om eller något du undrar över som jag kanske ska förklara på någolunda sätt är det bara att kommentera♥

Cake


Det här var tårtan elevrådet hade bakat till Camilla och Nadia, så alla fick tårta!


Badinvigning?!

Idag så var det en azum dag, vi började 10 och slutade typ 2? Då gick jag och Moa hem till mig och badade i poolen. Det är 28 grader där så mycket varmare där än i luften. Vi badade tills klockan 2 till 6. Ganska långt men det va skitkul vi fotade ganska många bilder också. Visar inte alla idag men det kommer någon dag..

Sen imorgon så är det Tisdag och Städdag, vilket inte är så kul men sen på Onsdag så slutar vi skolan!! Och då är biopremieren på LOL.

(Tagen med min mobil)


11e juni 2012

Nu är det bara 10 dagar kvar och 2 dagar kvar tills skolavslutningen(om man inte räknar med idag) Jag kollade på elgiganten dem har ju photoshop och det kostar mellan 990-1490, får önska mig det när jag fyller år. Fast jag vet inte om jag kollade fel och om det var rätt program?

Jo iallafall idag kommer vi typ bada om det blir fint väder. Annars kommer vi se på film. Hoppas på att bada men jag gillar inte sanden asså när man är våt och så går man upp då fasnar sanden mellan tårna. Det är jobbigt..


Tillfällig Header

Har bytt igen, fast orkar inte med att göra någon just nu, fixar en efter Turkiet..För då har det blivit bra bilder sen ska jag kolla upp hur mycket Photoshop kostar, någon som vet? Vill ha det + bilderna blir mycket snyggare tycker jag iallafall annars får jag önska mig de när jag fyller år synd bara att jag fyller år 30 oktober! Det är typ 5 månader tills dess?

Jag skrev förut att jag blev nöjd med min design men det blev jag inte! Ska försöka göra en snygg nästa gång för med Gimp orkar jag inte hålla på med det är jätteavårt så jag raderade det från datan!

Gossip Girl på kanal 5

Säsong 5 avsnitt 21 på tv nu!

Mobilskal m.m..


Snyggt mobilskal


Rosaskosnören
(Alla bilder tagna med datakameran)

Turkiet om 12 dagar..

Har gjort lite tråkigt idag men har känt mig så seg typ som att det inte finns något att göra. Fast om ca 12 dagar åker vi till Turkiet, där finns det mycket att göra! Har inte sagt något om det typ eller har jag? Jo iallafall vi åker den 21 juni och kommer hem i juli hoppas att det finns mycket shopping där. Stället heter typ Bodrum(stavning) man kommer ihåg det om man säger badrum hehe..


Bikini och skor


Bikiniöverdel i svart


Bikiniunderdel i svart


Svarta skor..

Ljusrosa ballerinaskor
(Alla bilder är tagna med datakameran)


Uppdaterat dagens planer..




Dem med rött x är det jag inte orkade göra eller inte kunde.. Och det ska vara två L på eventuellt med det blev inte så..Ska kolla på Gossip Girl nu visar min nya bikini & skorna senare ha en bra dag!

9e juni 2012



8e juni 2012

Har inte bloggat något alls idag som ni har mörkt dårå..Har inte orkat blogga men det finns inget att blogga om nu. Nu ska jag iallafall läsa den nya Juliatidningen och ha tända doftljus.
(Ledsen men har inga bilder att bjuda på)


Linne & T-shirt


Linne utan armar



Marinblå T-shirt
(Ps. Alla bilder är tagna med datakameran)

USB trasig

Jepp, asså den fungerar inte så kan inte ladda upp bilderna-.- jag löser väl det på något sätt..Får ta med data kameran så länge fast den suger men, men vad ska man göra?:) Visar kläderna imorgon istället för orkar inte med bilderna just nu..

Har målat lite idag också, målade en låda, smyckeskrin, tavla(ramen) som jag hade gjort i slöjden. Det är mycket snyggare om man målar i vit som om det löser allt? Jo iallafall det blev bra då har jag julklappar redan i juni. Det är ju bra. Sen har jag fixat mitt rum osv fast det syns ingen skillnad allt från min hylla ska bort inget hände typ, ska kolla på tv nu så vi ses imorgon♥

Stan

Laddar upp bilderna på kläderna senare för sladden fungerar inte just nu! Handlade inne på Hollister och då så träffade man Klara. Köpte 2 tröjor det blev 428 tillsammans så nu har jag bara 200 kronor kvar från min månadspeng. Får spara lite..

Sen så fixade vi Josses data den har typ pajat lite hon kommer få den om typ 3 veckor haha!:) Sen beställde vi en ny garderob som typ kommer vecka 28:( Ps. vilken vecka är det nu?
Sen så handlade man typ lite till och inte gjorde så mycket mera..


6e juni 2012

Godmorgon alla fina läsare!

Några av mina bilder på bloggen har försvunnit det står ett kryss istället för bilden, men jag orkar inte fixa det och leta upp bilden igen för den har nog tagitsbort från själva sidan jag har tagit bilden ifrån.

Kavaj och hängslen


Svarta hängslen(dem ser lite konstiga ut på bilden fast när man har dem på sig är dem supersnygga)

Svart,vit ranidg kavaj utan knappar.

5e juni 2012

Sovmoron, det kommer bli en chill dag för oss som går på Tyska! Haha ingen lektion typ bara fika, men sen har man bild och no. Har kollat på film så nu ska man borsta tänderna osv..

Vår & höst snyggt!


Det här skulle vara supersnyggt till våren/hösten. Röda Dr. Martens mörkblå jeans och en cool skinväst. Något jag skulle vilja ha i garderoben. Ps Dr. Martens är jobbiga att ha på sig när dem är nya..

Väst- Gina Tricot
Jeans- H&M
Skor- ?

Ny header

Har gjort en ny header blev inte riktigt nöjd med den förra. Hade den i bara 1 månad och några dagar men jag tröttnar på saker väldigt fort + jag hade inget att göra men denna designen kommer nog vara kvar tills efter sommarlovet. Om du inte ser den uppdatera(F5)

Träslöjden

Blev klar med min låda skrev smycken på locket. Blev ganska nöjd. Målade med vit färg typ eller trät lysste igenom så det blev vit trä som jag ville ha det:)

Sen fick vi tillbaka Soprovet klarade det faktiskt hade 2 fel men det är ok för mig bara jag får godkännt blir jag glad fast det är alltid kul med högsta betyg. Sen redovisade jag och Tilda engelskan gick ganska bra fast tappade bort mig hehe..

Sen kom mina hängslen från Thailand också och min snygga kavaj som kom från en annan hemsida fast den kom i fredgas..Lägger ut bilder på det imorgon;)

Filippa när vi skulle gå hem i regnet, vi kom på smartaste idèn när vi gick hem eller Filippa gjorde det, haha vi borde få pris för att vi gick med jacka över huvudet eller vad tycker du Filippa?:)
Kolla vad söt!


Jag saknar dig

De handlar om Tina och Cilla som är 14 år gammla och fyller 15 i höst, fast det kommer inte Cilla få vara med om för hon är med om en bilolycka. De är tvillingar och är lika på utsidan förutom att Cilla är den som är duktig osv..Medans Tina är motsatsen. Cilla skapar en pjäs innan hon dog men den blev aldrig klar och då gjorde Tina och alla kompisarna ett minne till Cilla, och Tina fick ett nytt liv och glömde sig själv och blev en ny person. Den filmen är jäkligt bra och den är Svensk också. Brukar tycka att dem är dötråkiga fast denna är bra!
 
Produceras:2011
Filmtyp:Drama
Betyg: 10/10

Hollister


Skulle vilja ha toppen och shortsen det skulle vara snyggt till sommaren!:) Och den vita "tröjan" bara för att ha men den va ju fin + jag gillar tjocktröjor. Dem är mysiga. Har typ bara kollat på kläder på internet osv sen kom jag på att jag inte har Shoppat i Maj typ eller jo fast inte med hela Månadspengen ska få mer + att det är juni nu. Ska öva på Engelskaredovisningen nu vi hörs sen

3e juni 2012

Äntligen har det slutat regna! Det är bara lite regn på marken..Kollar på Disney channel synd att dem inte kan visa någon skräckfilm fast det är ju ett barn program så det händer nog aldrig!

Hästar

Kan inte berätta om min dag för jag har inte gjort så mycket. Har bara varit ett tråkigt väder! Hoppas på bättre väder imorgon. För då blir det kanske lite nya foton. Klockan är  över 24:00 så jag ska läsa lite ur min bok..

Hästar fotografen är jag, synd att det inte är sånt där väder nu! Som för en vecka sedan..

Skitväder


Skitväder 2 gånger i rad! Har inte varit utanför dörren idag. Då regnar man ju iväg. Har städat mitt rum kollat på tv och gjort sånt liksom. Ska ränsa min garderob nu kan inte stänga igen den helt hehe...

Gör mig hel


1a juni 2012

Har haft prov gick ganska bra hoppas på ett godkännt! Har varit disco i skolan det var ganska kul det slutade 20.00 ganska tidigt tycker jag men vi gick hem 19:30 för man orkade inte vara kvar det var varmt och ganska få där. Hah typ 20 personer. Fast 20 kronor värt det. Tycker det va ganska roligt, fast det är taskigt när dem arangerar ett så kommer ingen!

Man köpte lite twix också sen har det varit skitväder det är faktiskt 1a juni! Nu ska jag unna mig med Gossip Girl och Twix.