31a juli 2012

Dagen har varit bra till och från, med tanke på vädret. Har kollat på några filmer och se aldrig Sand Shark sämsta filmen någonsin. Hajar som simmar i sanden. Hajarna såg inte ens de minsta riktiga ut! Man sommnade ju av tråk.
 
Om någon kan en skräckfilm som man blir typ rädd för eller som är sjukt bra. Som typ Wrong Turn. Älskar alla 4a filmerna. Fast dem kan man ju inte tröttna på. Sen så hörde jag att Wrong Turn 5 kommer i höst! Måste se den.
 
(OBS. KOLLA INTE PÅ BILDERNA NEDANFÖR OM DU ÄR RÄDD FÖR SÅNA GREJER)
 
 
 

Iphone 5 kommer i höst.

Tror jag iallafall. Den är sjukt snygg iallafall på videon och om den kommer se ut så. Hoppas på de. Super snygg och tunn + bra kamera och större skärm. Tycker de är coolt tangentbord eller vad man ska kalla de på bordet. Vad tycker du?

Nya headern är klar..

Haha äntligen, men iallafall den här headern kommer jag ha i några månader tills de kommer bilder och jag ska försöka lära mig Gimp. Fast jag ska fixa Photoshop. Pengarna är värda de, de är lättare och mer efekter och lite annat. För det går inte så bra när jag provar haha. De slutar oftast med att de blir en liten design på Paint eller Pizap haha! Uppdatera(F5) om du inte ser den nya headern.
 

...

Har kollat på Lab Rats. Haha superbra ? Tänkte nu ta en pause från datorn och chilla med en film och kuddar. Känner mig faktiskt inte så pigg på att blogga, men om de händer något så uppdaterar jag bloggen. Om något intressant eller nått. Vi får se men tack för alla kommentarer på sistonde och bloggen har gått uppåt!

Acessoarer

Allt är från H&M supersnyggt till vita jeans och någon turkosblå tröja.

Gossip Girl slutar!?

Bara jag som tycker de är dåligt? Säsong 6 är den sista säsongen iallafall vad dem sa i Juliatidningen. Men hoppas inte! För säsong 6 börjar ju snart på tv eller nått.
 
Har nyss ätit tacos har saknat den smaken för har inte ätit de på 100 år eller nått förän nu. Nu lyssnar jag på Vegas Girl om du bläddrar ett inlägg så ser du videosen.

Vegas Girl

 
 
 

26e juli 2012

Idag så har jag ritat lite, inte för att de blev så bra men man kan alltid öva. Eller den blev ju ok, kollade på en animerad bild på google och ritade av. e är mycket lättare.
 
Sen har man kollat på film, varit ute och njutit av livet.  (Gammal bild)

25e juli 2012

Idag var de mammas och pappas bröllops dag, 15 år, dem har varit tillsammans i 20 år och 15 gifta. Fett mycket egentligen. Då så gick dem på middag och jag och Josse var änsamma i huset. Vi bakade chokladbollar. De blev typ 30 stycken tillsammans men vi åt bara två var sen kastade vi ut dem genom fönstret, haha! Hoppas maskarna och alla små kryp gillade dem. Sen skulle vi gå ut och köpa 15 röda rosor till mamma och pappa, nått snällt måste man väl göra?
 
Sen på vägen hittade vi 21 burkar i samma låda. Vi tog dem, panta lite 21 kronor okej kanske inte så mycket men ändå. Vad har ni alla gjort idag då?

Dagens tips/After Bite

Myggor! Det är nog de värsta som finns. Jag tipsar då After Bite myggbettet går bort lite fortare och de klias lite mindre. De ka svida lite, men de är bara bra för då hjälper de. Men efter någon minut försvinner de svidande.

Turkiet del 5 text

Stället heter Bodrum och hoteller Blue Dreams. Allt var jättebra hotellet, staden, utflyckterna och de. Om man någongång ska åka till Turkiet välj Bodrum. Glassarna var mycket godare och segare än i Sverige mer smak och sen är gjord på getmjölk. Men de fungerar de med.
 
Hotellet var jättefint inget smuts eller något sånt, och de var renligt de kom sånna där människor som skulle ta prover på vattnet, maten och hur dem städade och fixade och allt sånt. Sen var de en kille på hotellet som jobbade där som kunde döda en geting med händerna bara att smälla ihop den.

LOL

Nu har jag äntligen sätt LOL eller de var igår men ändå. Den var superbra. Polisen som dejtade mamman sen, han skitsnygg han är med i andra filmer också som Hostel. En bra film de med. Är inte bra på förklaringar i filmerna, vad dem handlar om, men man kan alltid söka själv på google. En utav dem bästa filmerna med Miley Cyrus iallafall. Filmen är barntillået eller om den var ifrån 11 år? Kommer inte ihåg men något sånt iallafall.
 
 
 

Katt har fasnat i ett träd!

Jepp typ 8 meter upp den kommer inte ner! Den har stannat där uppe i 2 dagar eller mer! Stackars liten katt. Inte ens fullvuxen. Jag har ingenaning om vad man ska göra har ringt alla men vi får bara fler telefonnummer och ingen tänker komma och ta ner den. Vi gick hem och ställde lite falukorv men den kunde inte komma ner. Den försökte och mjauade på alla ni vet kattljud. Stackars katt. Man borde ju tro att djurskyddsföreningen skulle göra nåt men nej då! Hoppas den kommer ner tillslut eller att nån hittar den. Man skulle kunna klättra upp i trädet men de finns inga grenar att ta i. Den har inget halsband och ser inte fullvuxen ut.
 
Har du några idèr?

Neonväska

Jag tycker att den är ganska snygg faktiskt har sätt att några stycken har sånna dem kostar olika beroende på vilken storlek man har. Tänk dig ett par vita jeans ett virkat linne ett par svarta converse och lite silversmycken och den neongula väskan. De skulle vara jättesnyggt. Tänk dig väskan som en understryckningspenna. Sån färg på en väska. De skulle lysa upp hela outfiten. Priset på denna väska är 1080 men de finns liknande bland annat på Scorett och Åhlens.

Grönalund

Igår va jag där med Josse, vi hade inget att göra + att det var så fint. Skulle egentligen ha gått med en annan innan Turkiet men då kunde inte jag. Jag skulle ha frågat dig men då sa du att du skulle åka till dit landställe, innan jag han att fråga. Men jag får gå en gång till om du vill när du kommer tillbaka eller så:) Du vet vem du är.
 
Jo iallafall det var askul som alltid vi åkte allt den roligaste är Twister den går snabbast och läskigast. Frittfall var astråkig när man har åkt den en gång då är den läskig men andra gången sitter man där och är typ död. Tilt värkar roligare då. Fast man skrek inte derekt man bara skrattar när dem andra skriker. Vi gick spökhuset också. Dem har ändrat fett mycket på de och blå tåget. Det är kul. Sen så var de Sommarkrysset fotade Danny på genrepet sen så var de andra artister där men orkade inte fota dem, de var Marcolio, Eric Grönwall och nått annat band  som hette Vulkan typ?  Dålig bild på Danny men de var insommat ganska mycket.

20e juli 2012

Dålig uppdatering, men när det väl är fint väder här i Stockholm måste man utnytja det eller vad tycker du? Förutom att badat i poolen och solat så har jag fixat lite grejer till mitt rum. De blev lite stökigt, vet inte vad jag ska lägga allt. Just  nu så hör man lite muller på himmlen. Det kommer säkert börja regna. Hoppas inte de!
 

19e juli 2012

Äntligen är min garderob klar. Blev supernöjd med frihetsgudinnan och allt. Jag fick designa den själv typ..
Alla gillar inte U.S.A eller rättare sagt New York men det gör jag och det är allt som räknas för mig. Lite suddig bild men man ser iallafall lite.

17e juli 2012

Jag och Josse sitter i hennes rum och nördar framför datorn, haha sociala vi är. Sitter här medans pappa skruvar ihop lite garderober osv. Tänk än hel väg med bara garderober - där tvn ska sitta. Hoppas det blir bra.
 
Jag och Josse har badat i poolen idag. Det gör vi typ varge dag.
 
 

Turkiet del 4


Headern är äntligen klar

Det har typ gått 5 dagar har jobbat på designen typ 1000 år! Men den blev bra. Det blev på the secret circle det är så bra! Alla måste ha sätt det, dem som gillar The Vampire Diaries kommer älska the Secret Circle! Kommer ha den här ett tag, det är ganska tråkigt när man inte har på sej själv men så får det bli nu.
 
Vi har varit på Ikea och köpt lite garderobsinredning det blev superbra. Fast det är inte klart än.

Header fix

 
Det blev inget Ikea. Dumma väder solen förstör ju allt! Fast hälldre det än regn. Aja det får bli när det är tråkigt väder.
 
Har fixat med headern, är inte klar fortsätter med detaljerna imorgon och så. Blev nöjd med det jag gjorde idag. Det är inte så svårt egentligen. Det är lättare med en video än en text. Om du också försöker lära dig tipsar jag att kolla på en video.

16e juli 2012

Idag tyvärr kommer uppdateringen suga! Ska fixa med bloggheadern den är inte så fin.. Ska också fixa med mitt rum ska åka till Ikea och kolla på inredningen. Men några inlägg blir det!
 
Om någon vet hur man gör så att bloggen blir bredare kommentera då, eller typ om en video för jag får det inte att funka. Så att man kan få plats med 800 px på bilden när man lägger upp den.

Flytta?

Det är så tomt i mitt rum på väggen bara en tv och en spegel lite längre bort. Men det ska jag få plats en garderob på hela väggen. Min garderob kom igår. Så allt står i flyttkartoner och nej haha vi ska inte flytta än iallafall.
Fotar när allt är fixat och klart.
 
Imorgon så kommer vi åka till morfar och katten som bor i Dalarna och där finns inget internet och mobilen är trög det är mitt eget fel har pajat den lite.. Kommer hem på söndag eller måndag.

Turkiet del 3

 
 

Allmäna badet

Idag var jag med Moa, vi badade i Allmäna första gången för mig i vattnet här förutom poolen dårå. Det var ganska kallt men gick att bada. Sen så skärde Moa sig på något så det blev inge mer bad, tror inte det blev så djupt iallafall. Sen gick vi och fotade lite och gick en promenix. Vi hittade smultron som vi gick och plockade.
 
Sen halv 6 gick vi hem eller då skulle min farmor komma över och fika. De börjar bli varmt iallafall typ 26 grader här. Iallafall idag.

Turkiet del 2

 

Filmkväll

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på systrar i jeans 1 och 2. Har inte sätt filmerna eller läst böckerna men dem kan ju vara bra. Familjen har nyss spelat Yatzy och jag vann! Man ska alltid sattsa på 5orna då vinner man.
Ha en bra söndag!
 

Turkiet del 1

 
 
 
 

Ny design

Äntligen klar! De tog typ 2 dagar men det är ändå inte så lång tid, synd bara att designen kom lite långt ner. Man får bläddra. Blev anska nöjd fick fixa och googla på lite olika header fix och ställa in dem rätta siffrorna osv..
Om du inte ser designen uppdatera(5f)

7e juli 2012

Det kommer en ny design snart ska fixa lite med kodmallar och skapa en design osv. Sen kom jag på och kollade lite på bilderna och alla bilder blev inte så bra..Kommer använda av dem gammla bilderna. Ingen i min familj kan fota så bra..Visar bilderna senare imorgon eller idag. Det kommer i delar för samanlagt blev det typ 500 bilder:)
 
Vet någon hur man gör så att bloggen blir bredare?

Shoppingen från Turkiet

Mango Body Butter
 
Shea Body Butter
 
Hollister och Converse hoodie
 
Mörkblå Converse
 
Superman linne
 
Ray Ban solglasögon
 
Burr Berry halsduk
 
Burr Berry Converse
 
 
 
 
 
 
 

Hemma igen

Har saknat er och att blogga! Har haft det skönt den varmaste dagen var 47 grader. När vi landade var det 45. Man badade och solade och blev brun som en pepparkaka! Nu har jag ont i fötterna från allt gående på flygplatsen. Sen efter en vecka så kom mamma och pappas kompisar Veronica och Micke. Lägger upp bilder efter semestern och så. Nu ska jag kolla Instagram och Kik och lite annat. Sen ska jag läsa Julia tidningen.
 
Sen ska jag fixa en ny header som jag lovade innan vi åkte, visar shoppingen imorgon:)