Cupcakes

Idag var jag med Filippa, vi var i Vällingby och sedan bakade vi Cupcakes, dem blev fina sedan kollade vi på Twillight samtidigt vi bakade. Dem blev fakiskt roliga gjorde en smileys med Non stop haha.

Mellandagsrea

 
Har ni hittat något snyggt från mellandagsrean än?? Det är rea imorgon också det är rea i typ alla butiker. Hittade inget det är så typiskt mig, skulle köpa nya jeans men hittade inte några jag ville ha vet att ginajeans har sjukt bra kvallitè men dem blir ju så jäkla stora efter någon månad, då tappar man ju dem.
 
Imorgon ska jag köpa en ny ipadpryl den har inte gått sönder man ska skaffa tangentbord Vet inte om det är rea på de men man får väll chansa.
Det går nog runt 700 spänn iallafall. Inte så farligt.  

25e december 2012

Nu är "julen" över, inte riktigt men dagen man firar, egentligen tyckte jag inte att det var så juligt för mig känndes det som att hela släkten skulle träffas och alla gav paket till varandra. Men det är dock inte det julen handlar om.
Inte från början iallafall, det har väll tagit över lite det där med julklappar.
 
Julen handlar väll typ om att man ska träffa sina släktingar och ha en trevlig stund tillsammans?
Igår så kollade vi på kalleanka vi komenterade dock det där med den där "judedockan" det tycker jag var töntigt att dem tog bort det, ingen tänkte på det förrän dem klipte bort lite i den.
66788_461082397261509_1580310679_n_large
(Weheartit)
 
 

Julklappar 2012

Mina jeans är sönder måste köpa nya men Levis har as bra kvalite dem höll i ca 2 år. och använde dem hela tiden. Älskar att man ser det också hahaha. Fick också H&M kort av min syrra.

Vad fick ni för något? Är nyfiken hehe :) Hoppas ni hade det bäst iallafall!

Tack för alla fina julklappar♥

 


Merry Christmas

Jag och Josse tar egopics haha, det är typ bara jag som inte tycker vi är lika, jag menar alla lärare säger fel namn. Josse har raka tänder mina ser ut som en sjörövare, jag har gröna ögon, Josse blå jag har rakt hår Josse har lockigt(underhåret) Hon har kort hår jag har långt hår osv..
 
Det ändå vi har gemensamt är..?? Haha kom inte på något men typ att vi är crazy men det är fett tråkigt att vara normal.
 
Har precis öppnat julklappar pengar, kläder, konsertbiljetter m.m.. Men nu ska man väl vara social och lägga ifrån sig datan..

5 sanningar om mig

 
1. Min kärlek till skräckfilmer är galen, älskar det så bra!
2. Har brytit armen/armarna för många gånger
3. Älskar att åka utomlands
4. Jag och min syrra har stalkat en plastikopererad människa i New York
5. Fick ett B i mitt terminsbetyg
 
 
 

Pepparkakor

 
 
 
Sedan när mamma kom hem så bakade jag, Josse och mamma pepparkakor och varför det ligger plast på bordet är för att pepparkakorna ska bli tunnare. Som du ser är jag sämst på att använda en sprits, sedan så la jag lite non stop på haha det är säkert skitäckligt men det var kul + det skulle bli lite färgglatt i pepparkaksburken. Dekorerade inte alla haha om man kallar detta dekorera men dem ska ändå krossas i magen sen så det gör nog inte så mycket.
 
Sedan imorgon tror jag det är dags att sätta upp granen, den ligger ute eller i källaren i think..
 
 
 

Christmasholiday

Sista dagen, fick mina första betyg och blev nöjd även fast jag vet att jag kunde sattsa mer på Svenska, So och Engelska och alla ämnen och alla som jag har "lie lättare för" det ämnet som jag har svårast med är matte och det är ok att ha E på det...och resten ska jag ha A i 9an ska jag ha det, För man vill inte bli en uteliggare eller mcdonaldsstädare! Inte jag iallafall. Ska försöka med högre betyg i Matte och Tyska också. Vill nå mina drömare( dock måste komma på nått )
 
Sedan så gick jag hem med Moa, Tilda och Josse sedan dess har jag kollat på gossip girl,
Har du någonsin druckit iskaffe? det är asgott dog när jag hittade en förpakning i köket haha, jag hatar liksom kaffe men iskaffe är det godaste som finns. Det är supperlätt att göra, man tar lite mjölk, isbitar och häller i pulvret, smakar absolut inte som vanligt kaffe.
 
Sedan igår så var jag med Filippa i stan vi handlade julklappar och jag köpte inget till mig själv, nu är jag klar och har alla julklappar inslagna och i tisdags var jag med Moa i Vällingby för att hitta julklappar men det gick inte så bra haha. Super svårt ju!
 

8:22

-Tisdag-
 
"snart" ska jag gå till skolan det är typ om 20-25 minuter. Idag ska vi typ julpyssla i dont know? Det är ju typ ingen riktig skola inte på bilden och på tyskan iallafall. För vi har inget att göra på lektionerna man bara sitter där och är klar med nästan allt och har tråkigt(vilket man brukar ha på lektioner dock)
 
Bloggar mer när jag kommer hem det är svårare att bogga på vintern än på sommrarna dont know why? Snö är ju inte den bästa inprationen men det blir fina bilder.
 
 

15e december 2012

Det har bara varit snöstorm, har städat mitt rum nu är det finare än vad det var innan, tro mig haha! Har kollat på vampire diaries och gossip girl också det är något jag gör när det är tråkigt väder, Har kollat på julkalappar(internet) och hittat lite saker har också väldigt svårt med sånt till mamma och pappa till syskon är det mycket lättare, undrar varför! 
 
Imorgon kommer det komma en 3 advents hälsning också, dels för det var sjukt kul att göra än + man ska bjuda på sig själv det är viktigt enligt mig.
 
Tumblr_mbpfuk5rpm1r9i45no1_500_large
227101_527497833929705_608131530_n_large
 

Svarar på frågor

Hahaha mitt första inlägg haha failade lite men bjuder på mig själv till 110% njut nej men vi hörs.

14e december 2012

Haha såg nyss att jag skrivit november i rubriken på mina inlägg fast det är december, så kan de gå, hjärnan vill liksom inte skriva december skyl på det liksom. Sorry för det men orkar inte ändå rubriker(vet inte om det är så på alla) så låtsas som det står december istället för november hehe.
Fick reda på tyskaprovet fick godkännt fett glad jag blev! Men jag chansade på typ allt och hade rätt det fanns ju allternativ man kunde välja på så då är det bara och chansa som när man ska sätta ut es, er och sie tror jag det var så var det meningar och ag bara skrev ut lite utan att tänka fick 6/9 på den frågan.
tips till er om det står allternativ chansa för man kan alltid få 1 rätt. Så kör jag iallafall och det fungerar(om man har tur)
 
Nu är iallafall skolan över(snart) för denna termin det har varit sjukt stressigt dem senaste 2 veckorna. Men under jullovet kommer det bli massor med bilder, nu s har det varit 0 bilder men ska fixa det.
 
 
Eourupa cafè i New York¨cupcakes..

Lucia

 Glad Lucia, eller vad man säger??
 
I skolan så har vi kollat på film, kollade på Grinchen det var nog den sämsta film jag sätt men lite julig så why not? Har skrivit Noprov också det gick rätt bra :O fast chansade på 1 fråga hehe, men fattade inte vad som menades + när hon förklarade fattade jag också 0 men jag chansade så hoppas att det blev rätt men ett fel, gör ju inget. Bara man får hälften rätt så får man godkännt, var ju tvungen att fråga..
 
Ska göra en Souppgift nu för tror jag ligger efter med det..Skulle börjat med det i Fredags men då gjorde jag ju mitt Soprov och det var ju viktigt men det här är också viktigt och har bara skrivit 3 ord! 
Img-7539-50c653589606ee3da6af9b3f_large
(Weheartit)
Har typ inte ätit lussebullar iår bara en gång typ? Men ha det chill och lev livet och bryt inget!
 

11 december 2012

Har haft tyskaprov idag gick bättre än vad jag trodde! Men man vet ju aldrig senare vad hon sätter för betyg sedan. Men man får hoppas + tro på sig själv sen så behöver man såklart plugga. På Torsdag ska jag ha Norpov på Lucia också. Men alla har ju sagt att det är jättelätt. Alla i 73 och 74 klarade det iallafall, Susan sa det så ni som har gjort det andas ut och chilla.Typ bara jag kvar som inte har gjort det pga var sjuk, så nu ska jag plugga mera för ska kunna allt till 110% så man slipper vara orlig.
 
Sedan så har man varit hós tandläkaren och lagat min tandställning hon dödade ju min tand, den knäcktes ju nästan av på mitten, låtsas vi som hehe. Ja men vi ses imorgon och kanske med en videoblogg maybe..
Tumblr_lpu7n0v4gf1qmi4fwo1_400_large
Vill till värmen nu!!:(

morgen/imorgon/tomorrow

Bra 14 dagar lvar tills julafton, längtar tor att det är 12 dagar tills lov också. Men iallafall har tyskaprov imorgon, det kommer väl gå bra eller inte, men om det är sämst så får det väl göra det sattsar på C nästa termin för nu tror jag att jag ligger på F, haha tro mig thats true. Även om jag inte vet vad jag har fått för betyg men jag har failat på alla läxförhör typ men om jag får E skulle jag antagligen dö. Typ tänka hur kunder det här hända.
 
Inget jag är stolt över, men jag måste klara provet imorgon, hur svårt kan det vara egentligen? Mn stör mig på att man ska kunna skriva en text, det kan inte jag bara om mig själv och lite random meningar men inget annat. Så får se vad som händer.
Ska även fixa min tandställning också, den gick ju sönder i lördags och på sämsta tiden också på bildlektionen, det är det roligaste ämnet ju!

9e December 2012

Pluggar lite So nu det går rätt bra ska göra provet imorgon för orkar inte plugga tills 3 prov på Tisdag, haha det här med prov bärjar bli rätt tjatigt. Men skola är skola.
Ska plugga vidare och kolla på Noprovet också lite saker som måste repeteras. Och snart ska jag klippa mig igen, det är lite slitet senast jag klippte mig var i Februari detta år. Men deet har växt sjukt mycket.
 
Haha sen så ser man ju också min fina utväxt + lite hår sammlat på ett ställe if ou see it?  Det är rätt svårt att missa..

8e december 2012

Sorry för noll update har faktiskt ingen ursäkt men pluggade har 5 saker jag måste lämmna in innan Fredag, Typ på Torsdag asså hur ska jag hinna? Får göra 2 av dem sakerna hemma för dem andra 3 är ju prov. Den här dagen har varit hur tråkig som hälst har pluggat, kollat på julkalendern och Gossip Girl.
två saker som är sant
1. Man kan aldrig bli för stor för julkalendern
2. Man kan aldrig tröttna på Gossip Girl.
 
Sann fakta men man kollar ju på datorn man orkar ju inte passa tider tror det går 7:15 eller nått sånt på tv ifall någon vill se det på teven men är inte 100 % säker om det är den tiden men man får väl chansa.
 
Sen idag gick min tandställning sönder fan också! Vad kan jag säga haha har inte ens haft den 1 månad, mitt fel..Men dem får väl laga den igen eller nått. Åt liksom godis sen fastande godisen längst bak i tanden skulle liksom ta bort den så knakade det, först så tänkte jag fan var det tanden, men sen så var det tandställningen så det hade varit värre om det var tanden som gick av. Man kanske ska lyssna på vad tandläkaren säger att man inte får äta..

Sveriges Television

Var där för några veckor sedan med klassen, medans alla andra klasser stadsvandrade. Det här är Sveriges största inspeningstudio och sen fick vi se hur dem gjorde osv..Och vart dem spelade in Lets Dance osv. Fett coolt att ha ett sånt jobb men dem jobbar 365 dagar om året så jag vet inte..
 
Men så här ser det ut, sorry för sämst bilder men det är mobilbilder.
 

Homeschool

Är sjuk idag, jag som har två prov jag måste göra! Jag hade pluggat asmycket sen så blir jag sjuk och det är alltid så tråkigt. Men jag pluggar vidare på proven så gör jag dem på Måndag eller Tisdag. Bara jag gör dem innan Torsdag sen har jag massor med andra uppgiffter som ska in bla labrationsrapotter 2 andra soskrivuppgifter. Och allt ska vara inne innan fredag.
 
Men jag tror jag hinner med allt för om dem andra kan så kan jag också, men hur får alla andra till det så bra? Har iallafall google till hjälp så det ska nog gå bra med allt, men vi hörs lite senare för nu ska jag plugga So.
Tumblr_menh5k2e7j1r8fxwno1_500_large

6e november 2012

Dagen har varit kall, och rätt lugn typ inga läxor förutom att jag har 2 prov imorgon, det borde vara olagligt med 2 prov på samma dag och sen på Tisdag har jag Tyskaprov haha någon gång ska jag berätta om mig på Tyska i en video och lägga upp här, tyska är ganska lätt att förstå. Men det är kanske när jag har startat om min dator för råkade ta bort kamrasaken och när man startar om datorn kommer den tillbaka.
 
Men annars så har jag pluggat So och lite No idag eftersom det är prov imorgon, läst lite och typ pluggat för på fredag nästa vecka 8.00 så är betygen insatta, men man kan bara göra sitt bästa och om det inte räcker får man jobba upp det till nästa termin.
Foto: Jag   Kamera: Canon eos 650D + fisköga Redigering: Ingen  Motiv: Fåglar som simmar i vatten

5e december 2012

Det har varit en rätt lung dag med snöstorm, det var så obehagligt att gå hem efter skolan, snö i annsiktet det känns som små nålar som åker igenom huden. Sen går det ju inte att springa i snö för man kommer ingen vart. Jag gick hem till Moa efter skolan vi pluggade fakitiskt No, lärde mig lite mer än innan. Men jag får repetera om och om igen. För det är så jag lär mig bäst.
Önskar att jag hade fotografiskt minne med skolsaker, minns allt annat som vad folk har på sig i 6an på skolfotot liksom det är sjukt men jag minns inte matte och sånt.
 
Läser hungerspelen just nu och jag tiosar den ,boken är fakitskt grymt bra, ska börja på tredje kapitlet och den är sjukt bra, har sätt filmen och den var sådär men det är ju samma med Twillight böckerna slår alltid filmerna.
 
Det är så skönt på något sätt att få komma hem och sätta sig och läsa en bok och liksom koppla bort allt och fokusera på boken. Till och med Stephen King tycker boken är bra, han är typ världens mäst kända skräckfilmsregissör. Han tyckte boken var beroendeframkallande och jag håller med..
 
 

4e december 2012

Idag så har det varit en chilldag, har bara jobbat med bild idag. Sen så fick vi tillbaka vårat No betyg på en uppgift dog när jag såg vad jag fick men det bettyder alltså över E men blev typ sjukt glad. Men jag käpade ju med min Isaac Newton så hade blivit besviken om jag fick E.
 
Nu ska jag kolla på julkalendern och sedan plugga matte för har prov imorgon.. Måste få godkännt för om ca en vecka så sätts betygen. Och det är viktigt för mig fast det är ju bara sjuan men det är nog viktigaste i nian men man vill ju ha en bra start eller hur?
 
En sån här tavla ska jag köpa haha vad kul när man kommer in i  sitt rum så läser man texten!
 

2 december 2012

Idag så var jag med Filippa, vi åkte till stan och shoppade och chillade. Sedan så åkte vi hem och spelade in våran adventsvideo. Köpte en grej från H&M kan visa den lite senare, alla har typ en sån men dem är så snygga!

Hittade lite nya snygga saker som jag ska önska mig Hollisterjacka och Adidas skor. Men nu ska jag kolla på julkalendern haha det är ju något man gör, minns Skägget i brevlådan den var sämst haha.


Första advent

 Idag så har jag och Filippa gjort en adventsvideo haha mobba mig gör fel hela tiden haha, men det var sjukt kul att spela in eftersom jag failade men, men man ska bjuda på sig själv.
 

1 december 2012

Snart julafton, längtar men alltså egentligen vet jag inte vad jag värkligen vill ha, la ut en önskelista men det var bara sånt som kom i huvudet typ ungäffer såhär: Omg ge mig! Haha men har flera veckor på mig att bestämma mig för jag vet att dem typ alltid köper julklappar 2 eller 1 vecka innan julafton så det är nog lungt.
 
486963_470445716340893_1707122256_n_large