29e september 2012

Idag så lämmnade vi in min data på lagning, kommer typ få tillbaka den om ca 2 veckor eller nått, sen så kollade jag och pappa på Ipad, det fungerar ju att köpa i Usa för sen så fungerar ju dem är det är ju mycker billiare, om man inte måste betala sån där grej i tullen eller vad det kallas.
 
Men annars så har jag typ inte gjort ågot, chillat typ och fixat annat skoj, haha nej men asså nästa lördag så fyller vi inte år men det är fest eller fest och fest, men släktkalas? Kan man skriva så? Det ä bara 25 dagar kvar till mitt land. Usa dårå, haha vi är bff förutom att usa inte vet vem jag är förrän jag har fått en stempel i passet haha:D

28e september 2012

Det har varit en helt vanlig dag, fast väldigt jobbig med prov och sånt tråkigt, fast det är ju viktigt och måste göras. Förlåt för dem stafel det blir en asså den här datorn saknar tangenter eller iaf vissa och den är seg också.
 
Men jag får göra det bästa av situationen även om datorn är typ sämst. Men jag uppdaterar mer imorgon så ha en bra forsatt kväll alla människor^^

27e september 2012

Såklart är min dator helt trasig så jag anänder min systers gammla data som har tappat 4 tangenter så jag chansar mig fram lite boxtäver.
 
Ska börja plugga inför provet imorgon ni vet lite genom gång och sånt. Sen måste jag fixa No:n, Svenskan och slöjden. Just nu önskar jag faktiskt att vi syr, men tydligen måste vi göra en uppsatts det som är weird är att det är slöjd! Även om jag och symaskinen är fiender.
 

26e september 2012

Nu är det såhär att min data är trasig, aså internet är lite weird så den ska lämmnas in på lagning-.- Så jag chansar på att det kommer bli mindre uppdateringar, fast kommer antagligen blogga på pappas dator. Om inte datorn fixar sig under natten.
 
Ïdag har jag haft Engelskaprov och Noläxförhör, det gick väl sådär på båda, man kude ju inte plugga till Engelskan så det får vara ett läxförhör typ 50% prov eller nått. Och på N:n gick väl sådär men vi ka ha ett till imorgon och det kommer nog gå bättre. Vi hörs imorgon(kanske..)

25e September 2012

Idag hade jag Tykaprov tydligen, vissite redan det innan men trodde det var ett läxförhör typ. Men jag tror det gick ganska bra. Nu vet jag iallafall hur man ska skriva mine och mein och det. Och sen så har jag märkt om jag hade valt Kinesiska hade jag varit fett pro. Haha skoja bara men man säger ju Neo haow watcho sheme(vet inte hur det stavas) Det betyder: Hej, vad heter du? tror jag är inte helt 100 på det. Fast asså man säger ju lite snyggare och jag tror inte riktigt stavningen är sådär. Men man fick ju inte ta det men jag får bli pro på Tyska istället.
 
Hade mattetabell grej ocskå. Det gick sådär. Inte riktigt alla rätt då syftar jag på tolvans tabell. Vet ju att 12x2=24 men jag hade ju bara 5 minuter på mig så kunde inte sitta och räkna på fingrarna på tolvans..
 
Lite random bild men jag trodde aldrig jag skulle lära mig att sticka på slöjden..(Hade ingen bild och detta inlägg skulle kanske blivit lite tråkigt utan bild..)

Bara jag som har missat denna låt?

Så bra haha den kom 18e juni. Kanske lite sent men den är ganska bra. Eller vad tycker du?

Sleeapover hos Filippa igår

Typ runt 17:00 igår bestämde vi att vi skulle sova över så gick till Filippa runt 20:00. Haha vad vi gjorde its a secret vissa delar iallafall. Dog typ på vägen men annars vi kollade på 3 filmer, LOL, The Bunny House och Mean Girl 2. Det blev en tjejkväll med filmer och chips och dipp. Vi var uppe runt 2.00 sen typ dog jag.  Haha sen hände lite annat haha fan vad kul det var asså.
 
Vi vaknade typ 7:00 haha ingen sömn känner jag här men man måste ju leva livet så då måste man ju gå upp. Sen runt 9.00 drog vi till stan och vårt fina paraply till plastpåse gick ju inte så bra haha. Sen så efter typ 14:00 drog vi till Vällingby och kollade på grejer där och sen så 15.35 kom vi hem och lite efter de gick jag hem. Hade och har läxor som ska göras bland annat So..
(Suddigaste bilden ever med min mobil..)

Shopping i Stan

Mobilskal från Punkt Shop 69 kr
Linne ? 129 kronor
Bok Åhlens City 69 kr

Canon Eos 650D

Om ni undrar varför rubriken är så är det namnet på "min" systemkamera. Eller nja typ hela familjens men vi kan låsas att det bara är min. Det betyder att det kommer bli så mycket snyggare bilder till bloggen. Jo och imorgon ska jag och Filippa till stan och kolla på märkesgrejer, de är alltid kul. Filippas blogg www.livetsdar.blogg.se super bra blogg kolla in den!
 
Nu så ska jag börja plugga So det kan vara bra att börja nu eftersom jag har prov på fredag.
Tumblr_mai8c2efai1ryyr0xo1_500_large
Den här låten hjälper ju mig att plugga, haha fråga mig inte hur men prova du också.

21a September 2012

Idag har jag haft 6 unika som kollat in min blogg, tack haha mobba inte de är inte så mycket och jag har fakitskt inte stalkat Foki idag, okej kommenterade en gång nyss..Men tack alla personer som kollar in min blogg de är så roligt, lämmna gärna kommentarer de är också kul.
 
Min dag har varit bra eller vad man säger? Inget dåligt har hänt inte vad jag kommer på. Har tillbringat kvällen med min dator, har startat om hela burken(datorn) så att den är lite mera normal. För den får inte gå sönder de är inte så bra. Även om vi ska lämmna in den på lagning typ fullt med damm i den. Ni vet ludd eller vad man kallar de? Det måste ju vara så de finns ju ingen annan förklaring varför den stänger av sig själv? Om den inte är Superman eller Batman som ska hålla på att bråka med mig!?
Lite random skrivet iallafall de där med batam och supermanen haha.
Har tyvärr ingen ny bild att bjuda på så de blir en gammal instagram bild på Moet.

Minnen från sommarlovet 2012

Det här var med Sofia och Moa, jag har kanske lagt ut bilden tidigare? Vill ha mera sommar och längtar sjukt mycket till höstlovet 34 dagar, egentligen 36 men jag ska bort då. Bästa dagen idag maybe? Jo kanske iallafall i skolan på Tyskan även fast jag kunde typ glosorna så hade vi inte dem. Vi övade på texten istället och den kunde jag iallafall.
 
Vi har bara sjukt mycket läxor nu för tiden:
Tyskaprov/kapiteltest v.39
So-prov v39
No-läxförhör v.39
Multiplikationstabell v.39 (1-12)
Engelskaprov v.39
Musik-prov v.41
 
Jäkla massa prov, tror vi kommer få mera sen, undra då hur mycket vi kommer få i 8an sen, de vågar jag inte ens tänka på! Önska mig lycka till med allt♥

Gagnam Style

Nya musikplågan, eller vad säger du?

Dagens Outfit 20e september 2012

Hoodie Turkiet// Jeans Lee vice // Allstar Converse
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens Outfit 19e september 2012


Jacka H&M // T-shirt New Yorker // Jeans Cubus // Converse Allstar

19e September 2012

Har precis fått reda på att jag ska få tandredlering eller vad de heter? Asså mina tänder är typ dem fulaste en lång tand som sitter mitt i munnen typ och inte ens i tandraden, den fick liksom inte plats haha. Det var liksom bara en tand men jag trode dem skulle säga nej fakitskt eller om de var något annat har typ för många tänder på kanske 3 mer än man ska ha.
 
Efter skoan så gick jag och Filippa ut och fotade lite. Det tog typ en timme sen behövde jag gå hem måste plugga gör de nu för har Tyska tills på Fredag och vill inte få 4 av 10 hehe..
 
Den här bilden är också fotad från min mobil fast den bättre veritionen hittade bara den sämre igår men så hör blev den andra.
 

18e September 2012

Efter skolan gick jag och Filippa hem till henne och fotade kollade på märkesgrejer på datorn. Såklart så typ snubblade jag i leran eller halkade typiskt mig också. Fick iallafall bort leran på jeansen och skorna så de var ju bra.
 
Sen typ runt klockan 18:00 gick jag hem och åt middag och gjorde matte låg lite efter men nu så är det chill igen är typ ikapp nu så de är bra för då slipper man stressa sen.

Bilderna är tagna med min mobil visst blev dem bra för att vara mobil och inte redigerade? Fast den första var inte den bästa bilden..

Dagens outfit 18e September 2012



Hoodie H&M // Jeans Gina tricot // Supermanlinne Turkiet // Converse Allstar
 

17e september 2012

Andra gången på dansen idag eller för mig första. Typ den lättaste dansen fast har typ haft alla dansteg innan nästan dårå. Men de var kul, komemr få gå ensam och typ 8 gånger framöver? Har ingenaning hur många veckor man håller på typ till jul maybe? De är så jäka kul när man väl börjar.
 
Sen när vi skulle gå hem jag och Filippa kom på värsta bra idèn haha hur smarta är inte vi? Ingenannan kan liksom ta den grejen eftersom de inte finns i Sverige som den grejen vi har. Vi håller på med ett No arbete i grupp ifall om någon undrar. Men nu ska jag fixa annar vi ses ;)

16e september 2012

Har inte uppdaterat idag som ni märkt?  Men har fixat glasögon jey, fast dem är inte klara eller vad man ska kalla de dem måste beställa dem från något företag i finland, finland är mycket smartare en sverige så de kan bro på de? I dont know..tror de va nått med finland iallafall.. Fast vet inte om de blir dem om jag kan ha dem med mitt synfel. De är lite komplicerat men man kan inte ha alla bågar på vissa synfel som vanligt har jag den oturen. Men vi får väl se?
 
307759_382609925104573_760404398_n_large
Tumblr_m669ejyua61qm3e74o1_500_large
37102278_large
Tumblr_lxdt0khjpt1qi1kpxo1_500_large
 

Datan är trasig?!

Ja typ, min data gick typ sönder nyss. Fråga mig inte hur allvaligt ja vet inte jag bara satte på den och inte kunde trycka på den inte ens komma ut på internet eller liksom kontrollpanelen som om typ hela skiten hade fryst. Datan var ju inte ens 1 år de stod typ att jag hade för mycket minne men jag kunde ju inte gå in i paperskorgen eller något så får hoppas att de fixar sig imorgon för orkar inte bry mig om den just nu.
Just nu använder jag pappas data för jag orkar inte bråka om att datan är trasig..hehe om den nu är de..
 
Och om den inte fungerar blir de nog en liten bloggpaus..

Saknar sommaren

Vädret i Sverige är dötrist hösten är på väg, de ändå posetift är min födelsedag och allt som händer då. Men rästen är inte skul som regn, kallt väder, slask, osv. Fast regn blir de ju ändå men höst bettyder att vintern snart kommer och jag tycker inte om vinter. Eller isen dårå..
 
Snart är de ju andra gången på dansen, hoppade över den första men orkade inte gå kanske lite osmart hoppas inte de blir något dösvårt.
Tumblr_ma41akybnv1rpx7eao1_500_large
 
 

Senaste inköpet


Svart och vitt linne 49 kr styck på H&M

Skjorta för 300 kronor på Cubus

(Jätte dålig bild) De är vinröd färg men de syndes inte + den blev lite suddig. Men den är från Gina för 250 kronor

Vinröda jeans från Cubus 200 kronor

Gratis nagellack man fick från Cubus

Höstklädtips

Gjorde ihop ett litet collage eller vad man ska kalla de, de här är absolut min dröm ourfit till hösten/vintern eller rättare sagt kalla dagar. Synd bara att jackan kostar runt 900 spänn och uggsen har jag ingenaning men chansar på dyra.
 
Tipsar iallafall tex en röd jacka och ett par röda skor eller någon fär tex om du har en svart jacka med blå detaljer skulle de vara snyggt med blå skor. Någon färgklick när de börjar bli höst osv.. Tipser är att matcha färger.

Dark Shadows

Haha Johnny Depp spelar ju huvudpersonen i filmen som en vampyr som blev nerlåst i en kista i över 200 år haha proffsit. Han spelar alltid lite korkad i alla flmer och han kan värkligen de! Barnabas Collins heter rollen som han spelar. Älskar början på filmen. Han vaknar av ett en Macdonaldsskylt lyste haha( på sätt och vis)
 
Filmen var bra men ibland fattade man inget och då satt man där och tänkte frågetäcken. Men den var bra spelad och de. De går nästan inte att beskriva filmen men med två ord: galen och rolig(min humor dårå)
 
Produceras: 2012
Filmtyp: Fantasy, Komedi
Betyg: 6,5/10
 

9e september 2012

Idag, har jag varit i Vällingby och kollat på glasögonbågar. Mina är lite trasiga..Hittar typ inga som jag kan ha, alla är förstora. Får se hur de blir sen eller om jag skaffar linser, men de värkar läskigt att behöva stoppa ett finger i ögat haha o.O Jag har köpt lett par nya jeans och en tröja, orkar inte spara pengar de är ju jobbigt. Så nu blir de shopping igen.
 
Ska fixa lite läxor och sånt nu innan de blir försent..

8e september 2012

Sitter och och lyssnar på musik typ en låt från mars 2012 haha mobba inte men den är asbra! R.I.P Rita Ora eller vad den nu heter. Dagen har varit..bra som always har kollat vidare på PPL råkade glömma bort de hehe men de finns ju så mycket annat som jag ska tipsa som The Hills Run Red asbra rulle(filmspråk för film) Men de kanske ni visste?
 
Stephen King gör skitdåliga skräckfilmer ifall som IT, har typ bara sätt den filmen, dem andra kanske är bra? som han har ressigerat eller vad de heter. Ganska bra ide men de kunde ju ha handlat om mer synd bara att jag inte kommer ihåg vad den handlar om typ om en clown eller nått..

Fredag är bäst ofc

Haha glöm bort rubriken men har precis fått reda att vi ska ha typ miljoner prov i oktober inte bra! I musik, matte, no, so och typ svenska eller va de va? Och snart så är de höstlov och då är inte jag hemma på min föddelsedag
:( Då är jag på andra sidan jorden typ.. i U.S.A mitt tjat lönade sig tillslut. Har typ vetat de ganska länge men har inte pallat säga nått om de men vi åker dit den 25e oktober och kommer hem typ någon gång i november. Men de är ändå ett tag kvar. Men man får väl längta?
 
Om någon kan några bra butiker i New York skulle de vara snällt om ni sa dem till mig;) Sen fick man ju reda på att man inte fick ta ledigt men sen fick man de innan nyår om man har bokat får man ledigt så de är ju bra men ändå inte bra man måste ju få ta ledigt fast de kan ju vara därför vi har lov men ändå, orettvist tycker jag.
 
Idag så har man gjort lite alltmöjligt skolan typ och datorn har kollat på Awkward säsong 2 de är asbra, synd bara att de inte är textat men de är ju bilder och man fattar samanhanget så det är ju ok.

6e september 2012

Dagen blev väldigt tidig blev väckt 5:30 för att jag trodde att vi hade So och Tyska grejs till idag och de stör mig så jäkla mycket. De var ju tills imorgon haha men då kan jag ju de så inte helt i onödan. Första gången i livet var gympan kul vi hade softboll föutom att bollen gör sjukt ont att få på sig, typ bröt handen. Eller själva benet vid tummen fick värsta blåmärket:(
 
Sen så drog jag och Filippa till Åkis haha 30 spänn för 2 choklad(den allra största) bara denna vecka. På Ica dårå. De kanske finns några chokladälskare som läser min blogg så tipsar er om ni inte redan visste de dårå..
Ska börja städa mitt rum nu eller typ läxor eller kanske tvn..

Kenzaväst?

Kikade in på Forever 21`s hemsida buriken finns ju inte i Sverige men hittade en väst som va ganska lik Kenza jacka 9. Fast de r ju fortfarande skillnad men kolla på dragkedjorna och upp till halsen eller vad man ska kalla de..


Egentligen är den här jackan röd som den andra men de fanns typ bara orangefärgade bilder..
 
 
 
 
 

4e September 2012

efter skolan så åkte jag och pappa och betalade dansen, råkade glömma bort att anmäla och betala och så. Den börjar nästa vecka woopsi..Men de fanns ju plats kvar så kom med en då så de är ju bra.
 
Kollar på Awkward haha lite efter men har inte sätt de inte alla avsnitt men de finns ju annat och kolla på som är bättre så då byter man ju inte till MTV, komihåg att Hollywood fruar är idag på tv3 klockan 21:00 missa inte de!

Iphone5?

Haha den förra videon var typ fake men skitsamma den är snart här. Fast den var så tunn (tror jag,om inte dem bildrna var falska förstås.) iallafall men de  genomskinliga var ju ändå inte de snyggaste så de är ju asbra! Lägtar faktiskt lite för jag vill veta hur den kommer se ut.
Den vita var snygg ,hissar den om den nu kommer se ut så där, vad tror du?;)
 

Stan med Moa och Josse

Vi åkte dit typ runt 12:30 och gick runt i Hollister gallerian som jag kallar de och Pub och lite andra gallerior och affärer. Köpte inget men hittade ju inget som jag värkligen ville ha, för på Hollister orkar man ju inte gå in i. Vi råkade gå vilse också först på Hötorget sen Stureplan, gammla stan och till sist odenplan eller vad de heter. Sedan såklart på tunnelbanan gick vi fel också, haha typiskt oss men sen kom vi rätt till sist.
Vi gick runt hela skiten haha träningspass?!


Snow White and the Huntsman

De är samma författare som har gjort Alice in The Wonderland filmen som har gjort Snow White and the Huntsman. De handlar om Snow White(Kristen Stewart) Hennes mamma dog och hennes pappa hittade en ny fru osv lite som i den där tecknade Snövit. Fast den där onda häxan hade låst in Snövit i alla dessa år och sen rymde hon.
 
Då blev häxan en gammling hon behövde Snow Whites hjärta/blod. Fast de kunde ju ha hänt mer i filmen om man tänker på att den var 2 timmar och 11 minuter.
Produceras: 2012
Filmtyp: Äventyr, Drama, Action
Betyg: 7/10