Ny blogg

www.juliaonline.blogg.se

just posted a photo :p


Första skoldagen

Första skoldagen -är avklarad! Har redan fått veta att vi ska ha fyra prov, matte, svenska, musik och Tyska. Men somsagt det är bara och plugga för ett av mina nyårslöften är att få À i ett riktigt ämne som typ Svenska. 
 
Förstq lektionen hade vi vild det är iallafall något som är roligt obh det är mitt favoritämne. sorry för typ inga bilder..De kommer fixas!

Sista dagen på jullovet!

Sista dagen på lovet kunde inte ha varit bättre, jag och Moa drog till Vällingby och sedan mötte vi upp Emma och Josse eller asså mer som att hitta varandra. Köpte en hudkräm som luktar jordgubbsmilkshagoten luktade asgott. 
 
Sedan någon drskak januari så ska jag berätta min nya blogg det är bara designen som saknas och då så blir det den jag håller mig till så mycket snyggare namn och lättare! 

Jan. 07, 2013




6e Januari 2013

Jag sa ju att min data skulle funka idag det var en lögn! Men den är inlämnad på lagning nu iallafall. Den komme väll om några veckor igen. 
 
Vaknade klockan 12 idag, dagen blev lite förstörd men nu så chillar  man ju lite här det är ju nästsista dagen på lovet vilket är lite tråkigt men allt måste ha ett slut. 

Backup

Hej!
 
Nyss så chrachade min data men orkar inte ta i tu med det nu klockan tre på natten liksom. Men som tur är så har jag backup det är därför jag älskar Apple dem prylarna går aldrig sönder, inte tekniken iallafall! Den kommer nog fungera imorgon igen hoppas jag.. Hatar hp just nu -.-

3e januari 2013

Idag så stack jag och Filippa in till stan, och kollade på grejer där ,men hittade inget. Tycker alltid att det är så otroligt fula grejer jusst nu inget som jag blir kär i, okej det finns alltid något men alla har ju också olika smak. Inte så konstigt att man storshoppar på sommrarna. Men man får iallafall mycket pengar över.
 
Sedan så såg vi på bio - mammas pojkar, alltså humorn var nog inget för mig men rätt okej, dock vissa skämt var det stora frågetecken runt! Men humorn var lite svår men dock har jag en helt random humor men det är väll en film för äldre??Alltså som fattar vad dem snackar om-
 
Nu sitter jag bara här i mitt rum och chillar, ser lite på tv är sjukt trött men ska absolut inte sova nu det är ju lov.

Lalalaala movie time..

Idag eller rättare sagt igår var jag med Filippa och fortfarande är, vi är hos mig och kollar på film osv..Vi har kollat på Epic Movie haha se den asmycket humor. Garvade sönder och det är svårt för mig eftersom jag älskar skräckfilmer så mycket. Vi åkte till vällingby och köpte lite grejer, och imorgon ska vi till stan och kolla lite grejer också.
 

Vi hade lite yolo, också vi satt och åkte  nattbuss 2 stationer hem från åkis haha, det var "speciellt" Men ha det grymt så hörs vi puss, haha puss äe inte riktigt min grej att skriva så vi hörs!:)


1a januari 2013

Igår så firade vi nyår i finland eller på en båt men den åkte till Finland, nu har jag varit där 9 gånger i Finland då och kan dem där jäkla båtarna till och från vart allt ligger osv. Men dem är så jäkla stora!
 
Hade inget internet så kunde inte uppdatera eller så, men vi firade med mammas och pappas kompisar eller vad man kallar det. Alltså 2013 kommer bli grymt + jag fyller 14 i år :O om 10 månader och typ 30 dagar :(
Tumblr_mfyge76o2v1rfl8vio1_500_large
Tumblr_mfxe40frtz1rk4ovao1_500_large
Här har jag gått och bott på Time Squer(tavning) känner mig fett proffsig som inte vet hur det stavas haha!! Men, men ha ett bra 2013:)