New York del 4 Shoppingplace

 
 
 

Last November 2012

Typ första inlägget på länge som blir på morgonen, men kände för att blogga lite. Idag har jag ett stort soläxförhör/prov och jag kan alla svar och nu ska jag få ett A okej kanske C men jag hoppas först på E men sen kan de vara lite extra som ett C. För nu tycker jag att jag förtjännar det pluggade sönder igår.
 
Men det är lite sjukt att vi får 1 dag på oss att plugga på svaren igentligen eftersom vi får alla frågor och svar på torsdagen. Fast man kan ju plugga på allt en vecka innan som man kan, men ändå man borde få alla frågor och sen så hittar man svaren själv, men nej ,nej då får man 1 dag på sig, haha trevligt?!
 
 

29e november 2012

Tänkte bara säga att uppdateringen kommer suga för har so, no, matte och engelska jag måste göra och i helgen ska jag vara hundvakt både lördag och söndag och efter skolan på fredag och sedan ska jag åka till stan med Filippa på söndag de ska bli kul eftersom då kommer man bort från skolan + vara med den bästa personen!

 


Snowing

 
silence that occurs when the snow comes
 
Jo tagen bild från idag, kolsvart ute, inte så bra bild men det är ju trotts allt fönster imellan. För tänkte fota med mobilen men sen så gick det inte så bra för snön syntes ju inte det är nackdel med mobilkamera att allt inte synd
som med en systemkamera.
 
Behöver köpa en ny vinterjacka också har en "gammal" det är typ från femman och går i sjuan nu haha, kan fortfarande ha den och den är fortfarande för stor. Den är som ny men den är ju lite gammal.

28e november 2012

Derekt efter skolan så gick jag, Filippa och Moa home. Hade engelska sista lektionen ligger kanske lite efter har inte enns böjat på kändisgrejen, när man ska välja en låt och översätta osv..Har hållt på med filmrecentionen, för nästa lektion ska alla ha redovisat så måste fixa det.
 
Har gjort lite matte i typ en timme en matteläxa som jag tappade bort och hittade nu imorse som jag inte hade gjort. Lite paus för är inte klar har sista sidan kvar. Måste plugga musik haha det låter crazy men måste öva på piano har inget hemma så nu är jag så smart att jag kommer på att ladda ner en pianoapp på ipaden.
Men vi ses(sry för inga bilder men ska ut och fota någon dag)

New York del 3 Frihetsgudinnan

 

Normala inlägget idag

Det här är de normala inlägget idag, de jag gjorde för några timmar var ju lite fail. Har gjort klart min soläxa hon sa ju tills på måndag och de är ju fortfarande måndag så hon kan ju inte säga något för den är fortfarande inte 12. Ska plugga Tyska nu kommer inte ihåg glosorna så pluggar på texten istället, sen då kör jag lite improviserat på läxförhöret. Vi ses imorgon värsta tråkiga inläggen med ingen bild men nu så blir de så.


26e november 2012

Nu lånar jag Filippas data, är hos henne just nu som ni antagligen märkte? Jo iallafall vi har kollat på The Notebook typ snackat och garvat sönder typical oss. Men filmen var "jätte bra" haha men se den om du har tråkigt eller något kolla på den då, typ 2 timmar har vi slösat på vårat liv, trevligt? Okej men känner att detta inlägg blev lite failat men vi hörs lite senare idag bye!

25e november 2012

Har varit i Vällingby och lite andra place köpte bara lovikavantar känner att jag inte orkar shoppa, det är faktiskt inte ok! Fast det betyder att jag har mycket pengar tills det kommer något jag verkligen vill ha, köpte typ senast något i New York och det är exakt 1 månad sen jag flög dit. Så det är inte ok enligt mig att inte ha shoppat i Sverige sen dess.
 
Gör lite Tyska asså känner mig pro kan ganska mycket förutom att ibland fatta man inget. Men funderar på att byta men det vill jag inte på ett sätt för då ligger man efter 1 år + man får mera läxor i dem andra språken. Fast i Tyska får vi ju 2 läxor i veckan. Ska någon gång lägga ut en video när jag snackar Tyska, Spanska och Kinesiska haha. Kan lite av varge fast mest Tyska dårå.
 
 
 
 

Jag har varit i samma rum som Rihanna..

Haha "fin rubrik" men det är ju sant haha. Alltså 2011 så var jag på hennes konsert vill gå på hennes tour 2013, men hennes gammla låtar var bättre än dem nya fast dem är också bra men inte lika bra. Men om det är någon som ska gå på den så är hennes röst grym. När hon hade den konserten(jag va på)hade hon ont i halsen, men hon slutförde den.
 
När jag tänker efter så var det sjukt länge sedan typ 1 år tillbaka så måste gå på konsert igen, måste kolla upp vilken stor kändis som kommer till Sverige nästa gång och som är grym + inte har sålt biljetter än för man vill ju ha vip för då får man träffa kändisen(typ ta bilder med kändisen)
 
Fast sen så tänker man ju palla stå i typ 4-5 timmar? så jag vet inte..
 
Rihanna är helt klart min idol för hon är ju grym!

24e november 2012

(Bild från Breaking dawn part 2)
 
Vad har ni gjort idag då? Har typ inte gjort något speciell ätit äckligt godis som jag slängde i soptunan., städat "pluggat" har typ bara chillat. Skulle ha fixat en videoblogg men det gick inge bra för jag kom på att jag måste starta om datorn pga jag råka ta bort den av någon anledning asså cybercamera eller vad den heter.
Så kanske nästa vecka eller något. Men ska kolla på The Vampire Diaries nu. Så vi höres tomorrow!

Uppdatera(f5)

"God morgon"
 
Nu har jag jobbat med olika designers och jag valde en snabb för det var egentligen bara kodmallen som skulle bytas, tyckte in att x:en var så fina som var vid arkiven men nu är dem borta uppdatera om du fortfarande ser en rosa bakgrund och New York bilden på mig som header.
 
Har inget planerat idag är fortfarande trött från igår sommnade runt tre och vaknade elva idag. Sen lite senare idag ska jag försöka med ett videonlägg(maybe)
Men vi hörs lite senare då!
 

Redigerad bild

Okej nu har jag redigerat bort en grej, ser du vart? sen har jag lagt till lite efekter på ena bilden, kanske råkade förstöra den lite men har ändå en kopia på den första bilden så det är nog lungt. Vad tycker du? Redigerat bort en jättefult sår..
 
1. Orginalbilden
2. "photoshopad"(redigerat)

23e november 2012

Min dag har varit rätt lång, skola klockan 9:30 började med att baka scones och gjorde smoothie, i skolan dårå eftersom vi hade någon slags hemkunskap, sedan hade vi någon hinderbana och akrobatik. Sen runt 2 så gick jag, Filippa, Moa och Josse til åkis och köpte lite gott.
 
Sen så gick jag och Filippa hem till mig, vi fotade, kollade på film och portkod 1321(se de på svt play 17:00 tisdag), sen så det var väl typ det.
Tandställning på första bilden^^
HAHA skämtbild men hade den fakitskt i min innerficka på jackan!!
HAHA ser ni mitt leende?! Ser ni vad jag ser vad jag har på min kind? Skrattgropar haha förska gången man ser dem utan att trycka hela munnen åt än sida.
Haha love this pic, min data ser så ren ut eller är det bara jag? Hahha polly på det men det såg bättre ut av någon anledning. Har inte lyckats pajja den här datorn än bara typ 2 gånger på lagning så jag tycker jag är pro, haha!!

Grymmaste låten!


Önskelista 2012

Gjorde att collage för någon dag sen och blev klar från någon timme sedan! Det blev kanske inte som jag ville men inte mitt fel att datorn skulle starta om sig och då gjorde jag något lättare istället för orkade inte sitta och göra om allt. Det blev väl ändå ganska ok? Man ser iallafall vad det är för något. Önskelistan kommer säkert påfyllas Inget är i årdning men det här är väl vad jag vill ha men jag vet att jag inte kommer få allt. Det är det som är bra för man kan önska sig vad man vill men man kommer inte få allt. Det är ju det som blir suprise.
 
1. Iphone5
2. Macbook pro
3. Uggs(kanske inte just dem)
4. Converse
5. Väska
6. Pengar
7. Hörlurar
8. Mjukiströja
.
 
 
 

iPad-blogg

Igår så råkade jag typ göra sönder den. Den gick inte sönder men de gick inte att ladda ner något(de kallar jag sönder) så vi lämnade in den till någon människa, och han sa att han aldrig hade sätt något liknade. Haha min iPad är unik. Men nu är den iallafall fixad för den var aldrig trasig hade bara råkat komma åt lite ändringar.

Men idag så började min klass10.00 så det var bra vi åkte in till Södermalm och besökte svthuset. Sen så åt vi donkenkäk och kollade lite i butiker osv. Sen så drog alla hem..Imorgon så
börjat vi 9.30 pga temadagar eller vad det var för något..


Kenza 4

Nu äger jag denna den va på rea så den kostade 700 spänn, enligt mig inte så mycket eftersom i orginal pris är 1995, egentligen ville jag ha Kenza 9 men den kostar lite mycket känner jag så det får bli next time om det blir någon..

Breaking Dawn part 2

Vi kom in fast det var 15 årsgräns åk till biografen Sergel i Stan för där kommer man in, ta inte i vällingby för där kommer dem fråga om legg. Men provade aldrig där men dem som åkte dit fick ju inte se den. Men jag tyckte inte att filmen var så jättrebra bara när några huvuden blev avslittna nej haha men det var fett roligt vissa delar, det var bara jag, Moa, Sofia och Lisa som garvade under filmen. Men ska inte avslöja något men alltså den va ju bra men jag har aldrig varit Twillightgalen.
 
Ska plugga Tyska nu för tydligen hade vi glosor tills imorgon som jag inte har en aning vad det är för något. Sen så igår så hände det lite grejer haha, jag, Emma och Josse gick till Åkis och skulle köpa godis sen så kom det en bil som tänkte köra på mig haha jag lovar han siktade på mig, men vem kör vid en trotoar precis där vid kanten!!
 

...

Hej!
 
Första gången jag har startat mitt blogginlägg med he men iallafall märker att min tandställning kommer gå sönder snart haha har inte ens haft den en vecka! Men asså gummibandet runt om håller på att låsna från grejen(vet inte vad det heter) och det är liksom gummibandet som håller ihop allt, sen sitter iallafall på halva grejen kvar så hoppas att den håller sig så så jag slipper gå dit så får dem borra fast det igen.
 
Imorgon så ska jag, Moa, Spfia och Lisa se Breaking Dawn i Stan, man kommer inte in i vällingby för vi är inte 15. Så vi ska smuggla in oss haha men alla som är minderåriga har fått komma in dem säger bara ha en trevliglig filmstund eller nått i vällingby så frågar dem ju ut en haha.
Men vi får väl se om vi kommer in eller inte men tror vi gör det jag menar vad skulle kunna hända förutom att inte få komma in och se filmen?

18e november 2012

21502_292628390842865_666391858_n_large
11_large
"lungn dag asså" haha det var det jobbigaste haha helt slut haha andsningspaus nej men idag så var min halvsyrra här med deras barn. Ja man kan ju säga att det har varit "lungt" men kul,  Iallafall nu ska jag ta det lungt och chilla med datorn. ipaden, tven + mobilen haha hela familjen. Men är det bara jag som använder allt på samma gång?
 
Men updaterar mera soon eller något skulle egentligen bara säga tjah hur mår ni? Mår skitbra själv! Men lite random inlägg men vi låsats att det här är fullt normalt att skriva sånna här inlägg!

Ny design

Nu har jag fixat en ny design + kodmall det är lite kvar att fixa men den andra var så ful och tråkig men den här komer jag ha ett tag tills jag tröttnar på den eller tills jag fixar photoshop eller nått sånt..
Updatera (F5) om du inte ser designen.

16e november 2012

Har nyss borstat tänderna, ska absolut inte sova nu men annars glömmer jag bort de + nu är det extra viktigt att borsta tänderna för annars kan ma få hål runt om tandställningen i tanden. Imorgon ska alla till skolan på en lördag liksom man undrar ju hur skolan tänker? Fast vi får vara lediga på måndagen så de är chill + det är bara några timmar. På måndagen så ska jag och någrs människor se Breaking Dawn part 2 haha vi ska smuggla in oss. Man måste vara 15 och det suger och ingen fattar varför! Men man ska inte se i vällngby för då kommer man inte in. Men i stan kommer man in. Fast dem första filmerna var sämst av Twillight det var bara part 1 som var bra och nu måste man se 2. Fast man vet ju inte om man kommer in men andra har ju gjort de.
 
Sen idag så hade vi Soläxförhör och det var faktiskt ett utav dem läxorna jag plugga till för ibland så kanske man hoppar över det hehe. Men vill ha den här informationen i hjärnan + alla läxförhör vi har på antiken läggs ihop som ett prov till jul. Sen någon tyskagrej som jag inte va med på gör de på tisdagen istället synd bara att det bara är jag kvar typ som inte har snackat högt på tyskan. Men de får väl gå bra ändå.
Suddigaste bilden ever i know, men det här är applestore det är kö för att komma ner dit! Ni ser ju människorna det där är apples butik som ni ser man går en spiraltrappa ner till alla applegrejer som är smockfullt man svimmar ju där inne, men det är det värt haha!

15e november 2012

Det finns faktiskt inte så mycket att berätta eftersom jag varit hemma och dött i munnen. Men det är iallafall bättre nu tror jag ska gå till skolan imorgon för jag har Soprov/läxförhör imorgon + musikupspelning, och jag orkar inte göra om 100 gånger för det är så jobbigt för allt kommer ikapp en sen och så sitter man med det +  andra prov sen i helgen ska jag nog börja pkugga på No:n eftersom vi har prov snart när vet jag inte så jag chansar lite på och hoppas att det är 2 veckor kvar.
 
Jag tror det jobbigaste med tandställningen är att man måste borsta med 2 olika tandborstar och få bort all mat som sitter fast under tandställningen det är nog det äkligaste som finns maträster under tandställningen. Sen så att jag kan säga farväl till Lollipops, haha men resultatet kommer nog bli bra.
Men vi ses imorgon humans.
4 våningar, vill tillbaka!

Hellcats

 Hellcats det är sjukt bra tipsar det det går på kanal 5 lördagsmånar 10:40 alla dem här är typ hudpersonerna? Ni kanske känner igen Ashley Tisdale fast med brunt hår? Det kan ju vara något för er som vaknar sjukt tidigt som jag ,

Not school today

Saknar att ta bilder såhär okej mina tänder är snea som ni ser men det är liksom underkäken som är värst på vänstra sidan vid dem där tänderna längst bak. Fast det har ju bara gått en dag eller knappt det fick tandstlänningen 11:00 för då var allt klart så det har ju inte gått 24 timmar ännu. Men det gör ont i munnen vaknade av att det smakade blod i munnen såklart har jag fått skavsår i munnen tänk dig blodiga skavsår på foten sånna har jag i munnen.
 
Men ska vara hemma idag för kan inte prata kan prata men det gör ont + kan inte stoppa nått i munnen som igår när jag skulle prova dricka vatten råka typ spilla allt på mig själv haha. Sen så fick man gäll eller någon typ kledig grej man skulle trycka fast på tänderna eller på tandställningen när man skulle sova det gick inte, det känndes som jag skulle trycka av tanden när jag provade men det är bra att tänderna är lösa för då kan dem flytta sig i rätt position, haha position men på rätt plats i munnen då. Mina tänder var inte lösa innan dem blev det av tandställningen hehe..

14e november 2012

Idag fick jag tandställning haha min är lila färg på tandställning är swag så haha. Men man ska nog inte ta gul för då ser det ut som tänderna är gula eller vit eller orange och inte genomskinlig för efter ett tag så blir den gul. Så i januari ska jag till tandläkaren igen och byta ut den igen haha ska ta annan färg då. Men känner hur tänderna är lösa kan vicka på dem det gör så jävla ut det känns som tänderna ska rammla och sitta och dingla i en tråd i munnen. Hoppas det går över snart för orkar inte ha ont.
 
Kollar iallafall på Ted nu och det är skitkul för björnen sitter ju och röker weed(det är cigg, ogräs, gräs) asså sånt stuff.

Före och Efterbilder på kranen i New York

Kolla vad jag hittade och jag har detta på bilder i datorn, asså om vinden kan göra detta mot en stor kran på en byggnad/skyskrapa vad kan den då göra med en människa? Fast det var ju mycket värre i New Jersey eftersom väggar på hus hade blåst bort osv..
Som ni ser själv den gick av på mitten och satt fast i en tråd typ men som tur ramlade den inte ner den sitter kvar där jag vet inte om den gör det nu dem har nog tagit ner den. Jag tror också att på andra sidan är det New Jersey eftersom bron är där så det är ganska nära och ungäffer här var det översvämning med vatten lite överallt. Fast längre ner då..

13e november 2012

Imorgon ska jag få tandställning en såndär rälls vid båda käkarna + bakom tänderna det är för att tänderna ska flyttas rätt och inte helt åt ett annat håll. Men jag kanske kommer behöva dra ut 4 tänder sen efter tandställningen om jag inte kommer kunna stänga ihop munnen rätt men hoppas inte asså alla säger ju att en tand gör ont har dragit ut en tand förut i 4an utan bedövning och det gjorde ont då undrar jag hur ont  4 sånna där stora tänder känns att dra ut? haha då kommer man ju inte kunna tugga! Fast asså jag vet inte + det var inte nu jag ska dra ut tänder så det är bra.
 
Missar typ allt imorgon tror jag kommer på matten eller efter det det kan ta 1 timme till 2 timmar så det får vi se.
Ska göra No nu haha råkade glömma bort det haha mitt fel:D
Men ja vi ses xD

Håller 2 tummar och en hand för dig!

Min kompis Filippa ska till tandläkaren idag så nu är det såhär att jag håller en hand och två tummar för det. Asså angående rubriken så är det en grej jag skrev till Filippa i ett sms så ja hehe. Så nu önskar jag dig ett stort lycka till och det kommer gå super bra♥ Haha här kommer jag och pajar bilden men vi tillsammans:)

Ted

Kollar just nu på Ted via ipaden det blir ju bättre bild så då väljer man ju det + har inte itunes på datan så då är ju det ändå altenativet ipad men den verkar helt random och me like that haha björnen sitter ju och röker pipa haha skitkul! Men filmen värkar vara asgrym + kul samtidigt men vet inte om jag ska spara den tills fredag för det är liksom chill dag så jag vet inte. Men det finns ju andra filmer också, och har någon sätt paranormal activity 4 är den bra? För 1an va helt klart sämst den va skittråkig så jag vet inte om jag vill slösa en filmtimme eftersom det finns många filmer jag inte sätt eller kanske inte jag lovar jag har sätt fler filmer än dem flesta det finns nog inte en skräckfilm jag inte har sätt på hehe!

04:57

Måndag morgon kul? Vi kan alltid låtsas som det är kul med skola! Tidigt måndag känner jag kan ju fortfarande sova men orkar inte så nu väntar jag på att klockan ska bli 6:30 för då har man en mening at gå upp nu kan man ju kolla på film tills dess. Vet bara inte vilken kanske Pretty Little Liars eller Hellcats men jag tipsar Hellcats(tvserie)
 
Vet att jag inte bloggade igår men hade mycket att göra bla var det farsdag då var famljen på olerys(hur det nu stavas?) Sen så städa jag mitt rum gjorde lite No haha då menar ju sjukt lite men det gick inge bra så ska fortstätta idag stället(mycke senare typ 15:00) Sen så det var väll de man gjorde undra vad man gjorde hela dagen då haha undra de kanske kolla på tv men annars haha. Men vi hörs när det faktiskt blir dag igen!

Så jäkla sant!!

Haha jag döör detta hände fakitkst för några dagar sedan det är så komiskt, fast asså jag är alltid den som får typ G/E sen så ja ni fattar, men det är ju bra att få högre betyg.

10e november 2012

Var med en människa vid namn Moa idag, vi åkte till vällingby och gick runt där, haha! Köpte inget ska nog spendera resten av mina 1805 på photoshop för jag har ju inte det det är därför mina designer ser ut som... Har inte gimp heller men fattade inget så jag tog bort det från datorn så nu sitter man här med pizap och piclr elller vad det hette haha.
 
Jo men till mit problem försöker ladda ner en grej till Ipaden men det gick ju super bra också*host* hoppas jag inte pajja hela haha men tror den klarade sig asså tydligen måste man ha ett konto har ett konto men nått ID fattar 0!! Men asså klurar nog ut det för om jag aldrig kommer på det så var det ju fett onödigt med 64 GB-.- Men fixar nog det sen någon som är pro med appelgrejer? Kommentera tack ifall du vet vad jag gör för fel. Asså man måste logga in på något för att ladda ner och det är inte mitt konto provade redan de.
Jucy Couture snyggaste mjukisdressarna men vrf köpte jag ingen för? Fast dem var ju rätt dyra men så jäkla snygga med glittret och strasset på ryggen eller vad det heter?

Sleep or not?

Det här är också en så där mobba det är ok rubrik om ni fattar?, haha, jo men en liten snabb update innan man ska "sova" hade nog tängt att vara uppe till 1 eller  nått orkar verkligen inte idag är det en vecka sen vi lämmnade flygplattsen i New Jersey och Sandy osv. Vill tillbaka saknar New York så mycket. Vill dit igen det är så mycket mer där än här allt då snackar jag allt, större, coolare osv..
 
Och sov inget i helgen typ 2 timmar för då hade man fortfarande 6 timmar bakåt i sig så tekniskt sätt dyngnade jag 48 timmar i sträck haha. Imorgon så vet jag inte vad som händer ny dag osv tror faktiskt att någon dag här jag ska berätta mer och Sandy eller inte, det kanske inte är så intresant men jag kan säga såhär jag vet nog dubbelt så mycket mer som ni som var här hemma aså där i usa dem snackade bara om det de var det ändå jag kunde ju skrivit en nok det hade minnst blivit 100 sidor. Fast an kan ju skriva kortfattat men ändå haha. Känner att bara detta inlägg blir väl hyffsat inte för långt eller för kort ihope.
(Random museeum på ön där frihetgudinnan står)

Bästa nyheterna!!

Hahha mobba rubriken det är ok! Men jag visste att jag hade tappart bort mina skåpnycklar visst är jag duktig?! Men Josefina(en utav våra solärare) hittade dem haha dem satt fast i mitt skåp haha råkade glömma att ta ut dem. Jag visste att jag hade glömt något hoppas att ingen tog något från mitt skåp har ändå bara lite papper där så det gör nog inte så mycket iallafall. Så hon ringde till hemtelefonen och sa det så tack.
 
Sen så klarade jag musikprovet fick E så är skitglad för jag fcik godkännt sen har jag över 6 prov typ. Vi har prov på 60 sidor i So samanlagt så det blir ett litet prov varje vecka så det blir ju super?(Not) Sen har jag No prov om tre veckor måste börja nu för vafan är Materia för det första? Haha sen så dm3 fast tran ska vara där över m och det betyder kubikmenter haha 1 rätt! Sen så köpte man ju lite godis, hade värsta roliga vikarien på tyskan alla borde han en sån lärare man få äta godis på lektionen och sitta och inte göra nåot, jag vet det är inte bra men man lär sig ju ändå inget så varför inte?
 
Kranen gick sönder efter stormen hahha ser ni att den blev böjd Sandy hade faktisk nått med det att göra. Den va rak nu ser den ut såhär, tänk om den hade rammlat tänk hur många människon som hade dött, eller aa med som skadat sig för det är hotell och hus där nere som ni ser.

Madame Tussauds New York del 2

 
Hahah älskar den sista bilden på min syrra och Justin Bieber men det är en bonus bild.
 

Shoppingen från New York

Foto: Jag Kamera: Canon Eos 650d + fisköga Motv: Shoppingen från New York

7e november 2012

Började Skolan 8:00 och slutade 10:15 hur lyxigt är inte det?! Synd bara att det var idag, vi har sån där tråkig halvdag. Men jag fick ju inget att göra under dagen bara för imorgon, men allvarligt gympa hemma, vad ska man hitta på då? Men vi börjar imorgon efter lunch så det är bra.
 
Har utvecklingssamtal klockan 15:00 idag så tills dess kollar man väl på tv eller något. Kanske plockar undan lite kläder från golvet dårå. Och resten av bilderna + shoppingen kommer senare fast inte allt kanske ett senare blogginlägg med vad jag köpte det är kanske då om jag hinner osv..
Spindelmannen och ett litet barn:)

Omg!!

Haha fin rubrik? Jag kollade på Iphone5 ska absolut inte köpa någon för dyr!! Men vill ju såklart ha men det händer ju aldrig så länge jag inte kan betala själv iaf den dyraste med 64 Gb och bra ljud är 639 i månaden och sen så har man abudumanget i 2 år det är 15336  asså vem gör en sån dyr mobil? Fast man behöver ju inte ha 64 skulle bara säga det. Men haha man som tyckte tex 6000 var dyrt det är det fortfarande men 15336!!
 
Fast jag kanske slog fel på miniräknaren också haha hoppas det slog 639 x 24= 15336 eftersom det är 24 månader man måste betala av den.

6e november 2012

Hej alla 5 bloggläsare? alla har så hög statestik så kommer jag där och bara tjenare asså det kommer ju mer då och då men offtast 5 stycken innan detta året i slut ska jag försöka med att ha 10 unika varje dag, det låter lite men för mig är det många om man tänker 5 så ja ni fattar nog? Måste bara komma på ett sätt men om någon vill göra ett bloggbyte eller vad man kallar det, kommentera.
 
Inlägget igår som jag skrev att jag inte visste vad jag fick för något i betyg eller aa det är fixat det imorgon under elevensval det är skittråkigt så det fungerar för mig, är nervös men det är inte riktiga betygen det är osäker och ja eller hög grad hoppas på godkännt i alla ämnen men det skulle ju vara kul med lite mera.
I New York ungäffer vid Manhattan Mall(gå in där om du är i New York finns Victoria Secret där) det fanns på 100 ställen till min det är det lätaste att förklara, första bilden med fiskögat pappa köpte där iallafall. Så mycket billigare än i Sverige så varför inte?

5e november 2012

Måndag igen och det betyder skola, har haft vanlig skoldag med lektioner osv. Förutom på solektionen vi fick
HL-timme eftersom soläraren var sjuk. Sen så gick man ju hem och började plugga på matten okej jag kollade först på Pretty Little Liars hehe men sen typ klockan 17-18 så pluggade jag matte. Vi har ju matteprov på torsdag så det kan ju vara ra att vara förbered till detta matteprov.
 
Har utvecklingsamtal på onsdag typ också och jag vet ju inte vad jag fick i ämnerna för att jag va ju inte här pga usa. Men alltså ska man typ säga såhär då när man sitter där, ja, jag vet inte vad jag fick för betyg så..HAHA men hittar nog på något.
Den normalaste macdonalds vi kunde hitta i New York haha men den var cool och skitstor.

4e November 2012

Bästa dagen in my life!! Har fått en Ipad3 vet att det finns en Ipad4(ipad mini) men den är hälften så liten som ipad3 eller mindre typ lite lättare eftersom den är mindre men annars är dem exakt samma efekt fast ipad mini inte har lika mycket GB, så valde ipade3 eftersom jag vill ha stort så man kan se haha börjar bli som pappa när det gäller storlekar på elektronik.
Men den är superbra man fattar typ allt det går bara lite långsamt att skriva eftersom det är toutch men efter någon dag så kommer det nog gå snabbare.
 
Sitter och lyssnar på one directions nya låt Rock me den var ganska ok, jag är inte ens något fan är nog en hater då om man gämför galen och haters. Men den låten var ok det betyder att den går att lyssna på.
Mamma och pappa är på bio och ser den nya bondfilmen så jag och min syrra blir ensamma hemma tills typ 21:00. Ska spendera kvällen med några avsnitt av Pll.
Foto:Jag Kamera: Canon Eos 650d + fisköga Motv: Ipad 3/Pll

Tips/Honey boo boo

I Usa då såg vi det roligaste programet ever som hette Honey Boo Boo det går på TLC. Vet inte om det går i Sverige men det är det roligaste någonsin. Det handlar om en tjej som heter Alana 5 år och hennes syskon och föräldrar och mamman är crazy eller hennes smeknamn "mama" Alana alltså tjejen som är 5 år är med i skönhetstävlingar hon kommer bara 2a och 3a och då gråter hon eftersom hon aldrig kommer 1a.
 
´Programmet handlar väl om deras vardag typ.. Se detta program tipsar det starkt dem är en crazy family och dem har en gris som husdjur som lever i deras hus, hoppar i lerpölar(då menar jag bada i en) äter ostbollar till frukost m.m så jäkla kul!!t
Alana
"mama"
Pappan "sugar bear" haha döör hans smeknamn som alla säger till honom!!
 
Honey Boo Boo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3e november 2012

Är det bara jag som inte kan fatta att det redan är november! Det känner som att det var Agusti för någon dag sen. Tiden går för fort. Men det posetiva med detta är att det snart är julafton och jullov. Eller snart och snart någon månad kvar.
 
Har typ sovit idag för dyngnade 2 dagar i sträck, för det blev konstigt igår eftersom man satt i planet i 7 timmar och 25 minuter(vi mellanlandade inte) Så man var väl förstörd så idag ska jag lägga mig runt 22:00 eller kanske 23:00 så att man bli pigg och inte går ner med huvudet i backen haha. Förutom det så har jag städat mitt rum lite fortsätter imorgon tror jag. Har kollat på några avsnitt av pretty little liars längtar reda tills avsnit 14.
Har glömt bort lite så har börjat om säsongen och är på säsong 2 episod 11.
 
Vet otroligt dålig bild men det här är i planet utsikten antingen från NJ eller NYC hehe vet inte men någon av dem.
Så coolt.

Plastikopererade killen

Så här såg människan ut! Lite mycket inopererat va? Men han är ju världens mäst plastikopererade kille. Och han gick på New Yorks gator men sen försvann han in i en annan korsning. Vi hade tänkt att kuta efter men det blev rött alltså vid övergångstället. Och bilarna åker ju fort som fan. Det är inte som Sverige och man vill ju inte bli mosad. Så vi väntade. Vet inte vad han heter tror det var något med Justin?

New York del 1

Utsikten från planet, alltså när vi landade i New Jersey
Ni vet dem där tornen som ett flygplan åkte in i? Här är ett dem håller på att bygga upp det ena igen, de andra blir inte uppbygt och varför vet jag inte.
                Undrar fortfarande vem som var i limousinen, men tror inte de var någon kändis.
 
Midletown/Centrum eller vad man ska kalla detta place
Haha en cowboy, ni ser väl vad han gör? Spelar gitarr på gatan haha.
                                           Forever 21 och Disney butiken + annat
Kolla bara på alla skyltar och det asså wow
Suddig bild jag vet, men ville bara fota lite skyltar hehe
Byggnader..
 

Home safe after Sandy

Är äntligen hemma och såklart skulle Sandy komma och hälsa på + en thusunami i New York också, super kul? Dem kallar det en thusunami när vattnet stiger då menar jag absolut ingen som kom i Japan eller Thailand. Hus var under vatten och om jag säger såhär. Om alla butiker är stängda och de ligger sandpåsar utanför butikerna, dem säkrar träden så är det allvarligt. Men det gick faktiskt bra ändå.
 
Så det var tråkigt men man kan inte styra vädret. Så på min födesledag var vi på hotellrummet, kul eller hur? Men sen så gick vi ut på resturang och det blev bättre. Sen så va hela nedersta New York översämat med vatten. Det var ju värre i New Jersey våran flygplats låg ju där. Nyc och Nj är ju grannar. Lite långt inlägg om detta asså.
 
Såg lite kändisar också, haha jag och min syrra råkade springa efter värdlens mäst opererade kille. Han gick på gatan. Hahah vi typ råkade springa efter honom, haha tänk dig jag och min syrra på gatan springa efter honom, och det var skitmycket männiksor på gatan. Men sen tappade vi bort honom, det kan ju va därför han gick så fort. hahah!!:)
Sen på flygplatsen såg vi Kissies kompis Steffi och någon skådespelare som är med i Wallander. Sen några andra människor
 
Jag som hoppades på att se någon stor kändis om ni fattar vad jag menar, för dem är ju inte riktigt kändisar för mig bara sånna man vet om och vet vilka det är hehe..
 
Men jag berättar med om Thusunamin + Sandy senare orkar inte det nu hehe är trött känner jag här så vi ses om ett par timmar.