Regn & Blixtrar osv..

Tråkigt väder idag! Skulle visa bilder från igår men tyvärr har mobilen slut på batteri och jag hittar inte laddaren. Får visa dem senare. Vi har haft OS dag..Det är 100 årsgrej här i Sverige. Duktiga vi är. Det är alltså 100 år sedan vi hade Os hos oss. Sen skulle vi rita någon figur som är för Sverige. Ritade 2 älgar och 3 kronor. Haha kommer nog inte vinna men alltid kul att rita lite.

Imorgon på första lektionen har jag prov. Så ska plugga lite mer kan typ nästan allt.


I love You Beth Cooper

Det handlar om en kille som heter Denis, och hans kompis tar studenten. Och då Säger Denis Jag älskar dig Beth Cooper. Utan att liksom känna henne eller någonting. Sen så skämmde han ut henne och några fler..
Sen kom Beth fram till honom. Och sa att det var ganska gulligt..Sen så skulle Denis och hans kompis ha en liten fest. Och då kommer Beth och hennes kompisar dit, Denis skulle öppna chanpanjen och då fick han den där korken i ögat. Sen så kom Beths kille förbi. Haha inget vackert slut. Det blir lite fight. Sen så flyr dem. 
Hur slutar den?
Om den låter intresant så kan man se den på kanal 20+ eller någon sån kanal...

Produceras: 2009
Filmtyp: Komedi
Betyg: 5,4

Hundvakt..

Va ute med Moet ca klockan 15.00. Fast dem kommer hem klockan 20.00 så jag bestämde mig för att ta med henne hem till mig. Har aldrig sätt någon så liten krabat bli så glad när hon ser mig och sin familj. Så gulligt! Va ute typ 1 timme och 20 minuter samanlgat. Va ute 2 promenader.

Sen har jag gjort en y liten grej som heter Remby på blogg.se det gick inte så bra fast man får snyggare inlägg, men jag behåller nog att blogga såhär. Har bildbrist men det kommer bilder i helgen.. Nu bli det Gossip Girl.

30e maj 2012


29e maj 2012

Hade sovmorgon idag, fast gick till skolan klockan 7:30 för vi behövde jobba klart med landet. Vi är klara nu så det är bara att öva på redovisningen det man ska säga då. Imorgon så har vi i 6:1 typ redovisning i Svenskan. Så jag ska öva på det nu.

Malibu Sharkattack

Hajfilm, ganska bra fast hajarna var otroligt dåligt skapade. Man ser att det är någon slags animerad grej eller en robot, gjort med datorn iallafall. Sen har dem döpt hajen till "Trollhaj" den var typ utdöd tills det kom en thusunami för ett byggföretag sprängde i vattnet. Det kom varningslarm alla rusade uppåt. Men alla hann inte. Ungäfer 5 stycken fasnade i ett litet hus och svischade med havet 400 meter bort eller mer. Hajarna kom simmande efter kött. Och typ ville döda alla. Själv tycker jag den var ganska bra. Men skådespelarna var väl ganska hyfsade.

Produceras: 2009
Filmtyp: Sc-Fi(?), skräck och Thriller
Betyg: 3,5

KiK!

Det är skitkul. Man smsar med alla och det är gratis fast man kan inte ringa. Alla kan ha det så det är bara att ladda ner det på Market Appstore. Haha det plingar till i mobilen 24/7!


27 maj 2012/morsdag

Har precis sätt klart Gossip Girl säsong 2 har precis börjat på säsong 3. Super bra, har varit i stan med familjen shoppat lite skolavslutningsgrejs fotar tyvärr inte det nu, det kommer antingen på skolavslutningsdagen eller dagen efter. Vi åt lunch där och glass, lite mammafirande... Sen har vi prov om 3 dagar om man inte räknar med idag..

A Cinderella Story 3

Om någon har sett A nother Cinderella Story så är det typ samma med 3:an fast det handlar om en tjej som älskar att sjunga. Och har en styvsyster som kallas Bev. Bevs mamma är ondskefull. Filmen är veldigt rolig på många sätt. Jag tycker att den här är bättre en A nother Cinderella Story, där är Selena Gomez huvudperson och i denna filmen är det en tjej som är en kopia av Selena. Huvudpersonen är Lucey Hale
(hon är med i Pretty Little Liars)

Produceras: 2011
Filmtyp: Familj, Komedi och Romantik
Betyg: 5



Loreen vann melodifestivalen

Rubriken avslöjar allt^^ Nästa år så är den där stora melodifestivalen i Globen.



Museebilder












Skulle ha lagt upp bilderna för några veckor sedan, men jag glömde bort dem bättre sent en aldrig!

Godnatt


Dåligt humör..

Har glasögon som ni vet? Jo och hittade EN sjukt snygg båge. Ray Bans eller hur det stavas hehe..Tycker dem är snygga med pilotgrejset. Och i guld, eller sån där svart. Men nu kommer problemet med pilotbågarna. Det går inte att fixa tunt glas för mitt synfel har någon störning, vad det nu betyder? någon som har glasögon som vet vad det betyder? Jo men iallafall om jag skulle fått dem så hade det varit tjockt och klumpigt. Vilket jag inte vill liksom. Men har lånat hem 3 glasögon själv tycker jag inte att jag passar i dem men man vet ju aldrig..
Men har inte köpt några.

Sånna fast utan det bruna, liksom med vanligt glas..Super snyggt

Flo Rida Whistle


25e maj 2012

Idag så har vi ta igen dag, behöver tydligen göra matte, No, Engelska och So typ. Vi gör ju inget i So så varför ska man ta igen då? Man kanske ska plugga på provet maybe? Jo men iallafall, veckorna går skitsnabbt liksom den 13:e har vi skolavslutning och man har fortfarande inte hittat någon snygg klänning osv-.-

Jag har varit styg! Så jag besökte galler och bom, HAHA

Värmen är på G

Är jättevarm var nyss ute med Moet, gick tempeludden typ 40 minuter. Fast det är ju bra för man blir brun också. Eller lite brunare ska försöka bli som en pepparkaka i sommar. Sen så hade vi matteprov det var jättelätt, och det som kommer från mig liksom..Sen så slutade vi 1 timme tidigare för Ingela skulle på något möte. Tur för oss. Fast nu måste jag göra engelskan hemma!


24e maj 2012

Har precis pakat klart gympapåsen, eller dem kläderna jag ska ha senare idag. Alltid smart att byta om hemma på månarna(säger man så?!)För då behöver man inte oroa sig att man kommer försent. Vi ska typ springa slingan på idrotten.


23e maj 2012

Min dag har varit bra, fast skulle hälldre vilja vara med på utedagen fast ändå inte..Imorgon ska vi springa på gympan, kommer väll vara med även om jag inte vill och det kommer bli varmt. Fast det är bra med varmt väder.

Först så åkte vi till docktorn, sen så kom vi hem och klockan var 13.00 det tar 1 timme att åka dit och hem igen så det var tråkigt. Sen så kom Josse hem helt röd på axlarna! Vill också bli röd fast brun. Nästa gång kanske solkräm är något man ska ha! Sen så kollade jag lite på tv och hållde på med datorn sen räknade jag matte. Skulle bli klar med sista kapitlet. Nu ska jag plugga på provet på Onsdag nu.

(slog upp fel sida i matteboken när jag fotade)

Byxdress

Det finns många snygga saker på Gina just nu och en av dem är en vit söt byxdress. Gillar spetsen där nere på kanterna av benen. Sen när man är brun till sommaren skulle det vara snyggt och så ska man ha fjädrar i håret och eftersom den är vit, så kan man ha neon eller någon annan färg på assecoarer/smycken osv..

Byxdress - Gina Tricot


Summer

Har ätit middag gott som alltid? Det är sjukt varmt så idag har man solat. På bilden ritade vi ute, vi skulle rita våran drömglass.. Haha min heter "Kick" man får en kick av att den är så god lite konstigt namn men skitsamma. Kan fota den sen när den är klar och så. Har blivit röd på axlarna typ eller inte så det bränner men man måste ju bygga en grund innan sommarlovet.

HAHA galen bild Moa som har fotat..

New York minute

En komedifilm, super rolig. Fast om man har en rolig humor så man skrattar mycket rakt ut så kommer man skratta hela tiden. Jag skrattade i huvudet. Jag skrattar åt skräckfilmer lite udda men sån är jag. Men det handlar om Roxy och Jane. Jane är den smarta och kloka, Roxy är lite korkad och gangster. Sen så är dem hela tiden en dag. Och dem åker limosiner, hamnar i bråk, kloaker m.m..Det händer mycket roligt. Dem försöker hinna fram till Janes tal hon vill ha ett stipendium för college. Kommer dem hinna eller inte?

Produceras: 2004
Filmtyp: Komedi
Betyg: 5,4

22a maj 2012

Har skaffat en bloggextrasak där man kan skriva frågor och sånt. Det skulle vara kul om jag fick lite frågor där. Och tack för alla fina kommentarer med fin blogg. Det blir man ju glad av.


21a maj 2012

Lyssnar på musik som alltid, har So prov den 30 ska plugga för måste få godkännt + det skulle vara roligt och att det är tråkigt med omprov! Har varit ute och solat man försöker ju bli lite brun. Har Tyska imorgon men vet inte vad vi har för läxa. Det var mer en 1 månad sen vi hade språk så inte mitt fel liksom..

Min dag

När jag vaknade så bloggade jag ju lite, sen gick jag ner och åt frukost som var en miniyougurt och en macka sen så borstade jag tänderna och städade för att ha det gjort liksom(blir stökigt varje dag) sen så kollade jag på Shake It Up och Gossip Girl. Sen gick jag ut med Moet typ 50 minuter efter det åkte jag och Josse till Vällingby där åt vi middag och shoppade sen hämtade pappa oss då åt vi glass med jordgubbar sen så fixade jag med mitt författarporträtt och nu sitter jag här och bloggar..

Bikini


Bikini storlek 34(den ser skitstor ut men det är den inte!)

20e maj 2012

Om 10 dagar har vi So prov! Synd att jag glömde boken i skolan får plugga på Måndag och alla dagar som kommer.. Ska äta frukost nu och det kommer inte bli den bästa uppdateringen idag men kanske senare på kvällen. Måste göra annat en att hålla på med datan för dagen är för kort liksom.

22:12

Min dag har varit super. Har mest varit ute och så. Har kollat på film, städat och inte gjort så mycket mer. Det är bara jag, Josse och pappa eftersom mamma är ute med en kompis dem skulle typ ta sånna där foton på något proffsställe. Till middag åt ci kött och pommes och efterätt blev det äkta vaniljglass med jordgubbar!


The Clique

Det är en ganska bra film. Lite Mean Girls fast dem är yngre och inte har så fina kläder(min åsikt) Det handlar om Massie och hennes kompis som är rika. Sen flyttar Massies pappas och mammas kompisar och deras barn in i gästhuset. Hon hette Claire. Hon blev kompis med Massies vänner och det blev tjejbråk..De var en ok film. Fast mycket sämre om man gämför med Means Girls.

Produceras: 2008
Filmtyp: Familj, Komedi, Drama
Btyg: 4,5

Chris Brown Don't Wake Me Up

Sitter och lyssnar på den super bra! Kollar på Frenemies, men den är ganska långtråkig har redan sätt den och så. Åt tacos till middag. Alltid gott, och man blir alltid gladare med mat i magen, eller vad tycker du?


Lunch

Har städat blev ganska fint. Det tar typ 20 minuter att städa för mig. Det är roligare om man lyssnar på musik eller har på tvn. Till lunch så åt jag ost & skinkpaj. Ska fixa lite på landet också. Det ska typ vara klart nästa vecka eller näst nästa?


18e maj 2012

Igår var jag med Moa vi hoppade på hennes studsmatta, sen så letade vi grejer till loppis. Vi hittade Iphoneskal(3gs) klistermärken, böcker, skrivblock och en Bellmanbok. Sen så gjorde vi inte så mycket mer...
Sen när jag kom hem så letade jag också efter saker. 3 par skor(inte använda) mycket böcker, screammask, Björnborgdataväska. Målarbok(inte använd) och sen lite annat också.


Shopping


Rosa shorts

Nagellack

Letters to Juliet

Jag kan inte säga att den filmen är ett tips! Det handlade om Sophie en tjej som hittade ett brev och skulle svara på det. Brevet var 50 år gammalt. Och hon som hade skickat brevet hette Claire och sökte Lorenzo. Trodde först att Sophie var Julia men tjejer kom från hela världen och satte upp brev på en stenmur. Sen var det några tanter som var Julias sekreterare. Sen så letade dem alla efter Lorenzo.. Blev det kärlek eller tårar?
Det var ingen komedi alls, man sommnade av filmen. Jag tycker den var dålig. En rolig grej var att en kille klättrade upp i ett träd och ramlade ner!

Produceras: 2010
Filmtyp: Komedi, drama och romantik
Betyg: 3,2

Naturhistoriska

Har tränat mycket idag(sammanlagt) eller tränat och tränat? Först så gick man till skolan hem och tillbaka sen ut med grannens hund 30 min typ..Sen hem till Moa och hoppade på studsmattan i kanske 1 timme sen gick vi till tempeludden och fotade(vi gick runt hela typ) 1 timme och 20 minuter. Sen skulle jag gå hem 10 minuter.

Ganska bra tycker jag. Man ska typ träna en timme varje dag. Laddar tyvärr inte över bilderna idag dem kommer imorgon. Sen är vi lediga. Ska till Vällingby vill shoppa lite, har inte gjort det på hela maj och det är sorligt för att vara mig:)

16e maj 2012

Museèum, typ Naturhistoriska? Är faktiskt inte bra på att komma ihåg museèum..Men om man får fota kommer jag säkert hem med några bilder..Har med mig pastasallad, Pershica(stavning) och vatten. Kommer typ lämmna mycket av maten. Det var som till en brottare, fast jag plockade ut mer än hälften. Ska borsta tänderna nu vi ses när jag kommer hem!


What Happens In Vegas

Det är en komedi och romantiskt superbra film! Det handlar om en tjej och en kille som åker till Vegas och får samma hotellrum. Tjejen tar med sig en tjejkompis och killen tar med sig en killkompis. Det blir kaouse på rumen(brottning) eftersom dem inte visste vilka dem va. Tjejerna vann!
Sen blev det fest och dem vann 3 miljoner. Och dem kunde inte bestämma vem som fick pengarna så dem tvingades att bo ihop. Vad händer, blir det krig, kärlek, ger upp? (Ps. kommer inte ihåg vad killen hette)

Produceras: 2008
Filmtyp: Komedi och Romantisk
Betyg: 10 av 10


15e maj 2012

Nu har jag gjort en ny header. Som jag kommer ha ett litet tag. Kanske några månader, fast ska skaffa Photoshop sen när jag har pengar.. då kommer det bli en snyggare design I promes. Eftersom nu vet jag hur man ska göra. Skäms över att jag inte har kunnat det tidigare. Men bättre sent en aldrig! Imorgon börjar vi typ 8:55? något sånt..Vi ska på museeum.

Hade bara So och Engelska idag. Båda var tråkigt, jag som ville ha Svenska Media, typ sagt det några 1000 gånger.


Tillfälig Header

^^
Fixar den i helgen


Första hemkunskapen

Som rubriken är, vi lagade pasta och någon sås som såg ut som spya..Men alla hade sån färg på såsen så det var ju tur. Det var inte äckligt eller gott. Det gick att äta. Men lämnade mer än hälften för vi hade ätit lunch precis. Kommer välja Svenskamedia om man får välja mellan det sen i elevens val. Hoppas på det!

Har haft slöjd också vi gjorde en snurra. Vår var mörkblå med gula blixtrar. Det var en liten tävling men bättre lycka nästa gång. Man behöver inte vinna hela tiden även om det är kul. Skulle visat maten men råkade radera bilderma, hur duktig får man vara!?!?

Sovmorgon till 9:20

Vi har specialvecka så inga riktiga lektioner! Kommer typ ha slöjd hela dagen. Hoppas det är något roligt iallafall..
Har bara 3 avsnitt kvar på Gossip Girl såg det igår och fattade typ 0 men jag får komma ikapp lite.

Räknat matte

Haha räknade i 45 minuter! Duktig man är asså. Ska börja på röd kurs nu..Måste komma ikapp liksom! Vi har ju inga lektioner eller jo men inte våra vanliga. Sen är jag nästan klar med mitt författarporträtt. Har målat naglarna har målat pappas stortå också haha. Det blev en Sverigeflagga. Fast sen tog pappa bort det. Han ville inte ha min fina flagga på stortån, det skulle inte jag häller vilja...

Har fotat och ätit en god middag. Åt tzatziki(stavning) köttspätt och klyftpotatis. Sen har jag städat mitt rum det blir alltid stökigt och rörigt. Om någon har några tips skulle dem vara bra nu, nu ska jag duscha ha en bra söndag.

New nails 13e maj 2012


1. Det turkåsa nagellacket
2. Använde en tandpetare för att måla med det neòngula nagellacket
3. Ta genomskinligt nagellack så det håller sig längre.

Författarporträtt

Har nästan gjort klart mitt författarporträtt nästa klart! Sen ska jag räkna matte har typ 1 sida kvar tills röda delen..Borde ha kommit dit för längesedan men orkade inte ta hem när jag skulle hehe.. Kollar på Big Time Rush det är någon special helg på Nickeloden typ?

Ska läsa lite ur min Oksa Pollock bok(fick den på sportlovet) är inte klar men det är typ 500 sidor måste komma ikapp lite.. Sen ska jag fota lite behöver lite nyare bilder!


13e maj 2012

Idag är Gossip Girl på kanal 5 börjar 18:00, säsong 5 avsnitt 16 typ? Är bara på säsong 1. Fast man ska nog ha sätt från början för annars fattar man nog inte...Fast ska ändå se Gossip Girl.

Grattis Tilda!


Mycket uppdatering

Mycket uppdatering! Ska förösöka fixa mina läsare som jag hade förut så måste kommentera Fokis inlägg..Det fungerar så varför inte? Det är alltid någon som trycker på bloggen. Imorgon så har jag inget planerat förutom att fixa klart med min författare..Sen ska jag göra lite matte. Det är faktiskt ganska lätt när man kan det. Hoppas vi får sitta ute och räkna någon mer gång!

Det är ganska sjukt att dem gör låtar på youtube med en CANNABISPLANTA på! Fast låten är ganska bra..


Gossip Girl

Det är sjukt bra! Har bara kollat på 3 avsnitt. Det finns 5 säsonger så det kommer ta tid att se på alla och köpa förstås. Har fixat mitt författarporträtt, har lite kvar har typ gjort om 3 stycken, men det blev skitfult! Och man måste bli nöjd själv innan man är klar♥
 


Chilli

Kom nyss hem från en butik som heter Chilli inredningsaffär. Skulle kolla på saker till mitt rum, hittade inget!
Bättre lycka nästa gång. Istället gick vi till XXL ZOO eller vad det heter, en djuraffär. Sen åkte vi till Vällingby och kollade där effter tidningsställ. Ingen verkar ha! Aja det får vara.


Frukostmix

Vaknade klockan 7:30! Vilket är tidigt, men åt frukost nu, om någon vecka kommer Frenemies på tv. Fast jag har redan sätt den fast på Engelskt tal och utan text. Ska städa, plugga och fixa med annat. Har gjort en ny header, så om du inte ser den uppdatera(F5) Sen har vi prov 30 Maj på skattepengar, parti m.m helt enkelt SO. Sen fick vi tillbaka våra andra prov i Fredags då. Fick G+ det är över godkännt i hög grad. Är glad för har fått göra om de mästa proven i 6:an. Alla matteprov. Har alltid haft svårt med matte.. Sen det om gudar som jag klarade sen...

En liten yougurt(stavning) i jordgubbssmak och 2 minimackor. Dem är jättegoda:)


Samsung Galaxy S111

Har Samsung Galaxy S11. Tycker 2:an är snyggare men 3:an är fett cool! Man kan säga såhär: Svara så svarar den atumatiskt. Den har lika kamra och så...Älskar min 2:a. Fick den 8 Agusti 2011 så snart 1 år! Det är typ bara jag som inte har Iphone. Men jag skulel vilja fast dem har sämre funktioner. Det är bara märkesfixering..

Fast alla kan hålla med om att dem är sjukt snygga! Fast dyra..Och om man tappar dem i stengolv eller ute så kan man säga förväl till sin Iphone om man inte har skydd på båda sidorna. Då kan man vara lungn!:)
Visste inte att min mobil vägde 116 gram, fett lite!
Sen på vissa hemsidor så sitter alla och skriver jag har Iphone..Fast dem inte ens har det, det är onödigt vad vinner man på det? Man bli inte coolare för det liksom:) Sen kan Android ha tempelrun och mega jump och andra Iphone appar. Så det är ju bra. Det ända som skiljer är storlek och att det är ett märke på baksidan av iphonen.

Skolan har varit bra. Det har varit skitvarmt ute! Vi fick vara ute och räkna matte vi satt på gräsplanen..
 Samsung Galaxy S111 Samsung Galaxy S11


10e maj 2012

Gordmogon alla fina läsare..
Ska borsta tänderna nu och klä på mig sen

ska vidare till skolan klockan 8:20 har NP i Engelska. Önska mig lycka tll så önskar jag er♥


Välkommen till min nya blogg!